Privé reis Strategisch Recruitment Adviseur

Tijdsduur
Trainer
Marieke Corduwener

Privé reis Strategisch Recruitment Adviseur

aMC Recruitment
Logo van aMC Recruitment

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Het gaat je allemaal niet snel genoeg als zelfstandig recruiter, deels door verzanding in de waan van de dag en deels door al het ‘geklooi’ van jezelf en de organisatie waar je zit – er is ruis ontstaan..

..en je aandacht versnipperd. Je hebt (opr)echte hulp nodig bij het (beter) structureren van je werk als recruiter. En in je onderneming.

Het frustreert je dat je er voor de organisatie(s) waar je terecht komt (of zit) niet helemaal kunt zijn. Je hebt praktische handvatten nodig die je op korte termijn resultaat opleveren. Je kennis van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zo bijgespijkerd is, dat je deze kan delen en dat ze keer op keer raken. Samenwerken, jezelf verbinden met de leuk…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Recruitment, Adviesvaardigheden, Onboarding, Beïnvloeden en Consultancy.

Het gaat je allemaal niet snel genoeg als zelfstandig recruiter, deels door verzanding in de waan van de dag en deels door al het ‘geklooi’ van jezelf en de organisatie waar je zit – er is ruis ontstaan..

..en je aandacht versnipperd. Je hebt (opr)echte hulp nodig bij het (beter) structureren van je werk als recruiter. En in je onderneming.

Het frustreert je dat je er voor de organisatie(s) waar je terecht komt (of zit) niet helemaal kunt zijn. Je hebt praktische handvatten nodig die je op korte termijn resultaat opleveren. Je kennis van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zo bijgespijkerd is, dat je deze kan delen en dat ze keer op keer raken. Samenwerken, jezelf verbinden met de leukste klanten en zorgen voor een gedegen strategisch plan waar jij én zij voor nu en in de toekomst echt iets aan hebben.

Naast het werven en selecteren van de beste kandidaten voor die gave banen, heb je voor je gevoel te veel kansen laten liggen. Omdat je in de waan-van-de-dag blijft werken en door het missen van een (strategisch) plan er geen structuur, geen stabiliteit en geen (vooruit)zicht op een goede inzet van een recruitmentbudget is. Als je heel eerlijk bent, ben je all-over-the-place, vallen de resultaten (voor je gevoel) tegen en voel je aan alles dat het tijd is voor een compleet nieuwe aanpak.

Zou het niet gaaf zijn als dat wat ik je vertel echt kan

Meer rust voor jezelf (en in je hoofd), omdat je met vertrouwen en kennis van zaken dit aankan? Ik snap je helemaal!

Je weet dat je het in je hebt en dit tot uiting wil laten komen. Op jouw voorwaarden en wens om de juiste verbindingen te blijven leggen. Met kleine acties, grootse impact maken. Omdat jij gestructureerd te werk gaat. Met een plan. Genieten van wat je doet, zonder constant te streven naar wat zou kunnen zijn.

Je wilt van grote betekenis zijn als strategisch recruitment adviseur. Als ondernemer en voor je klanten. Tijdloos inspireren. Bewust informeren. Omdat je weet dat de wereld van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment nooit stilstaat. Helemaal in balans. Omdat vliegen kan! Gaaf toch?

Omdat vliegen echt kan!

Jij wil..

  • ..vanuit je kennis écht impact maken. 100% vertrouwen op jouw kunnen. Vanuit jouw kennis en expertise weten wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Strategisch, tactisch en operationeel. Met structuur en een duidelijk plan.

  • ..intrinsiek gemotiveerd en met enthousiasme werken. De oprechte aandacht geven aan je kandidaten en klanten. Je weet wat ze drijft en hoe je erachter komt. Jij hebt talent om fijne relaties op te bouwen met je klanten om zo verwachtingsmanagement en draagvlak te creëren. Van nature duidelijk en adviserend met de kennis die jij blijvend opdoet uit de arbeidsmarkt en bijbehorende wet- en regelgeving.

  • ..jouw ontwikkeling snel bevorderen van junior of medior (zelfstandig) recruiter naar strategisch recruitment adviseur. Je bent een perfectionist en de groeiontwikkeling in dit vak kan jou niet snel genoeg gaan. Ondernemerschap vind je af en toe een beetje eenzaam. Natuurlijk werk je met fijne (con-)collega’s, alleen mis je een aanjager, een mentor of begeleidend ervaringsdeskundige, een specialist om het vak en ondernemerschap echt eigen te maken.

Hoe ziet onze vliegreis er samen uit?

1. Je huidige rol als recruiter + je gevoel = snakkend naar duidelijk overzicht

Waar sta je nu en hoe zie jij je groei naar strategisch recruitment adviseur? Als ondernemer? Welke inspanning(en) leveren welke resultaten op en wat lever jij daar eigenlijk voor in? En niet te vergeten – natuurlijk wat je ervoor terugkrijgt.
Impact maken en jouw gevoel spelen een grote rol. Hoe kun je met minder moeten, veel meer bereiken? We nemen alles onder de loep, versimpelen om zo een plan van aanpak te maken dat voor jou werkt. Om te groeien naar strategisch recruitment adviseur en partner met focus, realiteit en vanuit het hart.

2. Je gevoel + structuur & strategie = een plan

Keuzes maken en knopen doorhakken. Het (her)formuleren van jouw inzet als zelfstandig recruiter, jouw aanbod en jouw plan van aanpak voor de inzet in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment voor het creëren van een duurzame relatie met je klanten.
Waar werk je eigenlijk naartoe? Wat vind je leuk om te doen en waar zoek je de samenwerking mee op? We schrappen wat overbodig is en maken een duidelijk/simpele strategie naar meer voldoening, impact en winst. Voor jou én je klanten!

3. Actie + jouw kompas bepalen = resultaten behalen (vliegen!)

Klanten kunnen niet meer om je heen door je structurele en strategisch aanpak. Jij weet klanten op een vertrouwde manier te binden en te helpen bij arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vraagstukken. Dankzij jou waardevolle impact zorg jij voor vrijheid, nog meer plezier in je vak en van betekenis bij je opdrachten.

Wat krijg je?

Het programma begint met een 1-op-1 startgesprek. Hierdoor wordt het ‘leren kennen’ proces versnelt en komen we gedurende de opvolgende check-ins sneller tot de kern. Ik denk gelijk strategisch met je mee om jezelf te laten vliegen naar de volgende stap. Dat gaat overigens niet alleen over strategieën, het gaat vooral ook over jou als persoon. Alleen dan kun je vliegen.

8 keer 1-op-1 ‘Check-In’-sessies van 45 minuten tot 1 uur. In het begin intensief, daarna bouwen wij deze af naar 1 keer per maand. Hierin bespreken wij het voorgaande thema en begeleid ik je waar jij dit op dat moment nodig hebt. Ik ondersteun je, maar moedig je ook aan tot actie.

Toegang tot mijn online omgeving vol informatie en kennis in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment met reflectievragen en opdrachten, waarmee jij je reis van recruiter in werving en selectie naar strategisch recruitment adviseur maakt. Stapsgewijs worden er bestemmingen gedurende jou reis toegevoegd. Dit zodat je structuur en overzicht houdt.

Aansluiting bij de Privé reis community. Hier vind je mede-recruiters met dezelfde focus als jij. Dezelfde persoonlijkheid als jij. Zij willen ook groeien in hun werk als arbeidsmarktcommunicatie specialist en/of recruiter. Je vindt hier tips, ervaringsuitwisselingen, herkenning en ontstaan ook waardevolle samenwerkingen.

Ondersteuning tijdens je werk via Whatsapp. Waarin je een casus gelijk kunt bespreken, successen mag delen en struggles mag uiten.

Heb jij in 6 maanden tijd alle landen in de arbeidsmarktcommunicatie en recruitment wereld gezien en beleefd. Jij weet welke arbeidsmarktcommunicatie middelen je wanneer moet inzetten, het recruitmentproces optimaal kunt inrichten en hoe je een sterke recruitmentstrategie kunt realiseren. Gestructureerd, gebudgetteerd en klaar om de toekomst in te vliegen!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Marieke Corduwener
Marieke Corduwener
Mentor voor recruiters | 15+ jaar ervaring in advisering en begeleiding in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)