Brood- en banketbakker ambachtelijk

Vaardigheden voor beroep Brood- en banketbakker ambachtelijk

Hieronder lees je welke competenties belangrijk zijn voor het beroep van Brood- en banketbakker ambachtelijk. Door op de vaardigheid te klikken vind je de juiste trainingen en opleidingen.

Professionele vaardighedenRelevantie
Bakkerijen11 producten, 3 ervaringen, € 50 tot € 10.819
"
Gebruik van Molens en Mengers
"
Fermentatie (Vakkennis)
"
Broden3 producten, 0 ervaringen, € 150 tot € 2.060
"
Additieven
"
Patisserie3 producten, 0 ervaringen, € 150 tot € 2.060
"
Recepten20 producten, 2 ervaringen, € 39 tot € 4.395
"
Hygiëne1 product, 0 ervaringen
"
Energietechnologie
"
Koken13 producten, 17 ervaringen, € 37 tot € 657
"
Voedselveiligheid12 producten, 0 ervaringen, € 15 tot € 3.900
"
Vers Product3 producten, 0 ervaringen, € 150 tot € 2.060
"
Ovens
"
Fabricage30 producten, 4 ervaringen, € 199 tot € 6.000
"
Kwaliteitsmanagement169 producten, 87 ervaringen, € 0 tot € 22.500
"
Bakken13 producten, 17 ervaringen, € 37 tot € 657
"
Industriële Schoonmaak2 producten, 0 ervaringen, € 400 tot € 489
"
Gastronomie10 producten, 0 ervaringen, € 175 tot € 2.975
"
Banket3 producten, 0 ervaringen, € 150 tot € 2.060
"
Horeca100 producten, 991 ervaringen, € 0 tot € 13.995
"
Tijdmanagement367 producten, 5598 ervaringen, € 0 tot € 8.999
"
Schoonmaak2 producten, 0 ervaringen, € 400 tot € 489
"
Levensmiddelen12 producten, 2 ervaringen, € 45 tot € 4.600
"
Toon alle (23)
Persoonlijke / sociale vaardighedenRelevantie
Reactiviteit
"
Positieve Instelling27 producten, 55 ervaringen, € 8 tot € 7.499
"
Gepassioneerd41 producten, 59 ervaringen, € 0 tot € 3.575
"
Werken in Groepsverband238 producten, 202 ervaringen, € 0 tot € 17.800
"