BMD Advies Noord Nederland BV

Adres:

Lorentzpark 20
9351VJ LEEK

Beschrijving

BMD Advies is een onafhankelijke full service dienstverlener op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en arbo. Onze adviseurs dagelijks op pad om bedrijven te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering. Ze weten de weg in de wet- en regelgeving en ze zorgen dat alles binnen uw bedrijf klopt op het gebied van arbo, milieu, veiligheid en kwaliteit. Onze adviseurs ontzorgen zodat u als ondernemer ku…

Lees de volledige beschrijving

BMD Advies is een onafhankelijke full service dienstverlener op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en arbo. Onze adviseurs dagelijks op pad om bedrijven te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering. Ze weten de weg in de wet- en regelgeving en ze zorgen dat alles binnen uw bedrijf klopt op het gebied van arbo, milieu, veiligheid en kwaliteit. Onze adviseurs ontzorgen zodat u als ondernemer kunt ondernemen. BMD Advies is in 1990 opgericht op initiatief van werkgeversorganisaties en Kamers van Koophandel. Kracht van BMD is de onderlinge samenwerking en tegelijk de regionale verankering. Onze adviseurs hebben elk een eigen specialisme en samen kennen ze de internationale, landelijke én regionale regels en normen. Eén doel is leidend: uw bedrijfsvoering gezond en succesvol houden.

Ervaring met BMD Advies Noord Nederland BV?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij BMD Advies Noord Nederland BV? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.