Duits Workshop Zakelijk Telefoneren - E-learning

Type product
Logo van Bogaers Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Bogaers Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Voor uw werk Heel wat firma’s hebben hun moederbedrijf in Duitsland gevestigd. Het zou dus best kunnen dat jij een groot aantal Duitse collega’s hebt, met wie u mogelijk vroeg of laat in contact zult komen. Alvast hun taal beginnen te leren, is zeker geen overbodige luxe. Bovendien is Duitsland één van onze belangrijkste handelspartners. Goede zaken doen, is van veel dingen afhankelijk, maar wie zijn klanten kan aanspreken in hun eigen taal, heeft allicht een voetje voor. Op vakantie Er wordt niet alleen Duits gesproken in Duitsland, maar ook in Oostenrijk, Liechtenstein, Luxemburg en Zwitserland, tot zelfs in het noorden van Italië en het oosten van België toe. U vakantie krijgt vast een gr…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zakelijk Duits, Telefoneren, Duits, Engels en Italiaans.

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Voor uw werk Heel wat firma’s hebben hun moederbedrijf in Duitsland gevestigd. Het zou dus best kunnen dat jij een groot aantal Duitse collega’s hebt, met wie u mogelijk vroeg of laat in contact zult komen. Alvast hun taal beginnen te leren, is zeker geen overbodige luxe. Bovendien is Duitsland één van onze belangrijkste handelspartners. Goede zaken doen, is van veel dingen afhankelijk, maar wie zijn klanten kan aanspreken in hun eigen taal, heeft allicht een voetje voor. Op vakantie Er wordt niet alleen Duits gesproken in Duitsland, maar ook in Oostenrijk, Liechtenstein, Luxemburg en Zwitserland, tot zelfs in het noorden van Italië en het oosten van België toe. U vakantie krijgt vast een grote meerwaarde, wanneer u met de plaatselijke bevolking ook al eens een “echt” gesprek kunt aanknopen. Steek daarom de volgende keer een beetje Duits bij in uw koffer ! U houdt er zeker boeiende contacten en veel complimentjes aan over ! Het is de 3e landtaal Duits de meest voorkomende moedertaal in Europa. Een kleine 100 miljoen Europeanen leren het van huis uit als hun allereerste taal. Tot die 100 miljoen behoren ook zo’n 70.000 Belgen. En dat vergeten we maar al te vaak. In onze eigen Oostkant wordt ook Duits gesproken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)