E-learningpakket Frans, Duits, Engels of Nederlands

Type product
Logo van Bogaers Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Bogaers Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

De belangrijkste eigenschappen voor de gebruiker zijn: Het studiemateriaal is beschikbaar vanaf niveau A1 (beginner) tot en met B2 (halfgevorderd). Deze niveaus zijn beschreven in het Europees Taalvaardigheidsschema. Het materiaal omvat een diversiteit aan sociale en zakelijke situaties, die met behulp van bijvoorbeeld filmpjes kan worden geoefend. Ook is een uitgebreide grammaticasectie en een woordenboek in het studiemateriaal opgenomen;combineren met één op één contact met onze trainers (blended learning). Afhankelijk van de beschikbare tijd kan er wekelijks of twee wekelijks deelgenomen worden aan sessies via Circuit. Op die manier worden deelnemers uitgedaagd om de geleerde stof in 7Spe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Frans, Duits, Nederlands, Engels en Zakelijk Engels.

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

De belangrijkste eigenschappen voor de gebruiker zijn: Het studiemateriaal is beschikbaar vanaf niveau A1 (beginner) tot en met B2 (halfgevorderd). Deze niveaus zijn beschreven in het Europees Taalvaardigheidsschema. Het materiaal omvat een diversiteit aan sociale en zakelijke situaties, die met behulp van bijvoorbeeld filmpjes kan worden geoefend. Ook is een uitgebreide grammaticasectie en een woordenboek in het studiemateriaal opgenomen;combineren met één op één contact met onze trainers (blended learning). Afhankelijk van de beschikbare tijd kan er wekelijks of twee wekelijks deelgenomen worden aan sessies via Circuit. Op die manier worden deelnemers uitgedaagd om de geleerde stof in 7Speaking toe te passen tijdens bijvoorbeeld dialogen / discussies / rollenspellen met de trainer en/of andere deelnemers. De gebruiker kan zelf een interfacetaal kiezen (interface beschikbaar in 12 talen); Het aanvangsniveau van de gebruiker wordt vastgesteld door middel van een ingangstoets. Op basis van deze toets wordt de gebruiker een leerpad aangeboden, waarmee deze binnen het beschikbare materiaal zo effectief mogelijk kennis kan opbouwen. Het staat de gebruiker uiteraard vrij om ook buiten het leerpad van het beschikbare studiemateriaal gebruik te maken; Naast luisteren, lezen en schrijven bevat het programma een unieke spraakherkenning module, waarmee de juiste uitspraak van ieder woord eindeloos kan worden geoefend; Gedurende de training kan de gebruiker zijn/haar niveau testen en zo de verbetering in de eigen taalvaardigheid zichtbaar maken; Iedere licentie geeft één gebruiker het recht om onbeperkt gebruik te maken van al het beschikbare studiemateriaal gedurende de afgenomen termijn Dagelijks nieuwe content – zeer actueel, de deelnemer kan een eigen keuze maken van interessante en relevante onderwerpen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)