ISO 45001:2018 Gezond & Veilig Werken Introductie training

Type product

ISO 45001:2018 Gezond & Veilig Werken Introductie training

BSI Group
Logo van BSI Group

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

ISO 45001:2018 is de internationale norm voor gezond en veilig werken. In deze introductietraining leert u de aspecten van management voor gezond en veilig werken begrijpen en het belang hiervan voor de toekomst van uw organisatie.

U leert de structuur en de belangrijkste clausules van de norm voor een effectief managementsysteem voor gezond en veilig werken te herkennen en wat het voor uw organisatie betekent. U leert de belangrijkste concepten en principes van de standaard te interpreteren en toe te passen op bestaande processen binnen uw organisatie. Verder leert u hoe u de norm kunt toepassen in de praktijk voor een effectieve bedrijfsvoering. Deze training is een essentieel startpunt w…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Veilig werken, Gezondheid, Heftruckcertificaat, Hoogwerker en Reachtruck.

ISO 45001:2018 is de internationale norm voor gezond en veilig werken. In deze introductietraining leert u de aspecten van management voor gezond en veilig werken begrijpen en het belang hiervan voor de toekomst van uw organisatie.

U leert de structuur en de belangrijkste clausules van de norm voor een effectief managementsysteem voor gezond en veilig werken te herkennen en wat het voor uw organisatie betekent. U leert de belangrijkste concepten en principes van de standaard te interpreteren en toe te passen op bestaande processen binnen uw organisatie. Verder leert u hoe u de norm kunt toepassen in de praktijk voor een effectieve bedrijfsvoering. Deze training is een essentieel startpunt wanneer u of uw organisatie met ISO 45001:2018 gaat of wilt gaan werken. 

Online training: Connected Learning Live
U kunt deze training klassikaal, maar ook online volgen. Geeft u de voorkeur aan het gemak van online training? Bekijk hier de beschikbare data of lees hier meer over Connected Learning Live.

Consult this page in English and view dates and availability of English training courses

Voor wie is de training bedoeld?

Voor iedereen die betrokken is bij de planning, implementatie, het onderhoud, de supervisie of het auditen van een ISO 45001 managementsysteem.

Voorkennis:

Voor de training is geen directe voorkennis vereist. Wel adviseren wij u om ISO 45001:2018 voorafgaande aan de training gelezen en, als mogelijk, bestudeerd te hebben.

Na afloop:

  • Weet u wat een managementsysteem voor gezond en veilig werken (G&VW) is, waarom een G&VW belangrijk is en wat de voordelen ervan zijn
  • Kent u de geschiedenis en ontwikkelingen van ISO 45001:2018
  • Kent u de termen en definities, kernbegrippen, principes en structuur van ISO 45001:2018
  • Kent u de belangrijkste eisen van ISO 45001:2018

Praktische informatie

  • De training duurt 1 dag
  • De training wordt zowel  in het Engels als in het Nederlands gegeven
  • Het trainingsmateriaal is Engelstalig
  • De norm ISO 45001:2018 zit niet bij de trainingsprijs inbegrepen, wel is er tijdens de training een kopie van de norm ter inzage beschikbaar
  • Inclusief koffie/thee faciliteiten en lunch

Wenst u voorafgaande aan de training in het hotel te overnachten? Wij kunnen een hotelkamer voor u reserveren tegen een verlaagd tarief. Mocht u gebruik willen maken van deze mogelijkheid, neemt u dan contact met ons op via training.nl@bsigroup.com.

BSI biedt een grote diversiteit aan praktijkgerichte trainingen. Door onze centrale rol in de commissies waarin de normen tot stand komen, kennen wij de inhoud van een norm tot in detail en zijn wij in staat om u informatie uit de eerste hand te leveren.

Daarnaast weten wij als wereldwijde certificatie-instelling precies hoe organisaties met de normen in hun eigen organisatie om kunnen gaan. Het onderscheidend vermogen van de trainingen wordt o.a. gekenmerkt door de focus op praktijkgericht en effectief leren middels interactieve opdrachten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)