Workshop: Meer werkplezier door Eigenaarschap (Persoonlijke presentatie & uitstraling, Persoonlijke kracht, Zelfvertrouwen, Energiemanagement (persoonlijk, Productiviteit & Focus,Persoonlijke drijfveren) in-company

Type product
Tijdsduur
Logo van BTR Trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 BTR Trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 68 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Eigenaarschap is het gevoel dat iets echt 'van jou' is en je daar intrinsiek mee verbonden voelen. Je bent 'eigenaar' van je werkzaamheden, taken, functie en verantwoordelijkheden. Aspecten van eigenaarschap zijn onder meer het nemen van verantwoordelijkheid, autonomie voelen, blijven leren en ontwikkelen, het gevoel hebben dat wat je doet betekenis en toegevoegde waarde heeft, oplossings- en resultaatgericht zijn, betrokken zijn bij de organisatie, een bepaalde mate van invloed op je werk en omgeving en goed kunnen samenwerken. Eigenaarschap kun je alleen ervaren als je zowel regie als verantwoordelijkheid voelt. Het ervaren van eigenaarschap maakt mensen gelukkiger en leidt tot betere resu…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Eigenaarschap is het gevoel dat iets echt 'van jou' is en je daar intrinsiek mee verbonden voelen. Je bent 'eigenaar' van je werkzaamheden, taken, functie en verantwoordelijkheden. Aspecten van eigenaarschap zijn onder meer het nemen van verantwoordelijkheid, autonomie voelen, blijven leren en ontwikkelen, het gevoel hebben dat wat je doet betekenis en toegevoegde waarde heeft, oplossings- en resultaatgericht zijn, betrokken zijn bij de organisatie, een bepaalde mate van invloed op je werk en omgeving en goed kunnen samenwerken. Eigenaarschap kun je alleen ervaren als je zowel regie als verantwoordelijkheid voelt. Het ervaren van eigenaarschap maakt mensen gelukkiger en leidt tot betere resultaten.

Tijdens deze workshop kijken we wat de visie is die hieraan ten grondslag ligt, hoe je het eigenaarschap van jezelf en die binnen je organisatie kunt vergroten. Hoe laat je nou ECHT zien dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen die jullie organisatie heeft en daarbij de verwachtingen overtreft.

De Trainer
Gegeven door: Aalco, BTR Trainingen
Aalco is een trainer, speaker en coach die breed inzetbaar is en ruime ervaring heeft in het coachen en begeleiden van deelnemers. Hij heeft zich toegespitst op het geven van vaardigheidstrainingen aan ondernemers, ondernemingsraden, managers en andere leidinggevenden in diverse branches. Trainingen en coaching op het gebied van management, leiderschapsontwikkeling, sales, communicatie en bedrijfsvoering dienen als basis voor zijn maatwerktrajecten.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.