Klantproblemen valideren met het Experiment Board (NL versie)

Niveau
Tijdsduur

Klantproblemen valideren met het Experiment Board (NL versie)

BW Ventures
Logo van BW Ventures
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 BW Ventures heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

KLANTPROBLEMEN VALIDEREN MET HET EXPERIMENT BOARD

Veel ondernemers vertrouwen bij het starten van hun bedrijf of het ontwikkelen van een nieuw product op hun onderbuikgevoel. De harde realiteit heeft geleerd, dat dit in de meeste gevallen niet leidt tot een succesvolle business. Leren van je klanten is het uitgangspunt voor elke nieuwe ontwikkeling. Dat doe je niet door het schrijven van een uitgebreid businessplan. Daar zijn slimme hulpmiddelen voor, waaronder het Experiment Board. In twee bijeenkomsten leer jij met behulp van het Experiment Board hoe je een klantprobleem kunt valideren en het wordt voor jou duidelijk of je het probleem op kunt lossen. Dit doe je door daadwerkelijk in de p…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Valideren, Kwaliteitsmanagement, Procesmanagement, Performance Management en Lean.

KLANTPROBLEMEN VALIDEREN MET HET EXPERIMENT BOARD

Veel ondernemers vertrouwen bij het starten van hun bedrijf of het ontwikkelen van een nieuw product op hun onderbuikgevoel. De harde realiteit heeft geleerd, dat dit in de meeste gevallen niet leidt tot een succesvolle business. Leren van je klanten is het uitgangspunt voor elke nieuwe ontwikkeling. Dat doe je niet door het schrijven van een uitgebreid businessplan. Daar zijn slimme hulpmiddelen voor, waaronder het Experiment Board. In twee bijeenkomsten leer jij met behulp van het Experiment Board hoe je een klantprobleem kunt valideren en het wordt voor jou duidelijk of je het probleem op kunt lossen. Dit doe je door daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan met het Experiment Board.

VOOR WIE: Deze workshop is geschikt voor startende ondernemers, innovatieteams en ondernemers die nieuwe producten/diensten in de markt willen zetten. Ook docenten in het beroepsonderwijs die zich willen scholen in het Experiment Board zijn van harte welkom.

RESULTAAT: Wanneer je de workshop hebt voltooid, ken je het belang van een goed voorbereid klantexperiment. Je weet waar het Experiment Board voor staat en hoe je het kunt gebruiken voor de start van je startup of nieuwe innovatie. Verder stel je je eerste experiment op en past dit toe op je eigen startup of bedrijfsidee. Ten slotte ben je bekend met het stellen van de juiste vragen waarmee je klantproblemen kunt achterhalen

VOORBEREIDING: De workshop vereist geen voorbereiding. Aan het einde van de workshop ontvang je de presentatie en krijg je toegang tot onze online video’s en hulpmiddelen, waarmee je meteen aan de slag kunt.

METHODIEK: De workshop is gebaseerd op de Lean Startup-methodiek, het Experiment Board Canvas en Customer Interviews aangevuld met een verscheidenheid aan principes en methoden van andere modellen, zoals: Agile,  Klantontwikkeling, effectuering, Getting Things Done, Growth and Innovation Hacking accounting.

FACILITEITEN: Het gebruik van materialen is inbegrepen in de prijs.

TAAL: De workshop wordt in het Nederlands aangeboden (in case you prefer English only, we recommend you take a look at the English version of this course).

“We help startups and corporations structure a process to capture ideas. They validate the ideas in an early stage,let them fail, learn, adapt and succeed. So they can capture value fast and benefit from the exponential growth of asustainable and scalable business model.”

Wie zijn wij?

BW Ventures begeleidt startende ondernemers en bestaande organisaties met het ontwikkelen, valideren en in de markt zetten van innovatieve producten en diensten. Inmiddels hebben wij onze naam gevestigd als accelerator en behoren we tot de top in Nederland. Zowel startups als gevestigde bedrijven maken gebruik van onze expertise. Meer lezen? https://www.bw.ventures en https://getreal.bw.ventures

Om het groeiend aantal starters en innoverende bedrijven in het MKB en grootbedrijf kennis te laten maken met onze manier van werken, hebben wij trainingen en workshops ontwikkeld waarmee je zowel de methodiek eigen maakt, onze hulpmiddelen leert gebruiken, maar ook daadwerkelijk aan de slag gaat om jouw idee of innovatie te valideren.

Wat maakt ons uniek?

Wij zijn geen opleidingsinstituut

  • Daarom word je tijdens de bijeenkomsten begeleid door onze eigen medewerkers;
  • Daarom werk je met dezelfde hulpmiddelen die wij ook inzetten bij onze klanten;
  • Daarom werk je daadwerkelijk aan je eigen innovatieve idee.

    

About us?

BW Ventures helps starting entrepreneurs and existing organizations with the development, validation and marketing of innovative products and services. We are an accelerator and we are among the top in the Netherlands. Both startups and established companies use our expertise. Read more? https://www.bw.ventures and https://getreal.bw.ventures

In order to let the growing number of start-ups and innovative companies in SMEs and large companies become acquainted with our way of working, we have developed training courses and workshops with which you can both master the methodology. You also work with our tools. You will actually get started to validate your innovative idea.

What makes us unique?
We are not a training institution

  • That is why you are coached by our own employees during the meetings;
  • That is why you work with the same tools that we also use for our customers;
  • That's why you actually work on your own innovative idea.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze workshop. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Valideren.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)