Werken met het Business Model Canvas (NL versie)

Niveau
Tijdsduur
Logo van BW Ventures
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 BW Ventures heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

BW Ventures biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Eindhoven

Beschrijving

WERKEN MET HET BUSINESS MODEL CANVAS (WBMC)

In het verleden, toen startups nog met de bank spraken om groen licht te krijgen voor hun idee, moesten ze bij wijze van spreken een ingewikkeld businessplan van 30 pagina's schrijven, compleet met een financiële prognose van 5 jaar en een routekaart voor producten van 18 maanden. Voor de meeste startups die een geweldig idee hebben, is het onmogelijk om zo'n plan te voltooien. Simpel, omdat veel van de gevraagde informatie in dit stadium nog onbekend is. In de huidige wereld van voortdurende innovatie, waar snelheid van leren het nieuwe oneerlijke voordeel is geworden, is er behoefte aan nieuwe bedrijfsmodellen. Het Business Model Canvas is een v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business Model Innovatie, Innovatieve marketing, Innovatiemanagement, Business Analyse en Innovatie.

WERKEN MET HET BUSINESS MODEL CANVAS (WBMC)

In het verleden, toen startups nog met de bank spraken om groen licht te krijgen voor hun idee, moesten ze bij wijze van spreken een ingewikkeld businessplan van 30 pagina's schrijven, compleet met een financiële prognose van 5 jaar en een routekaart voor producten van 18 maanden. Voor de meeste startups die een geweldig idee hebben, is het onmogelijk om zo'n plan te voltooien. Simpel, omdat veel van de gevraagde informatie in dit stadium nog onbekend is. In de huidige wereld van voortdurende innovatie, waar snelheid van leren het nieuwe oneerlijke voordeel is geworden, is er behoefte aan nieuwe bedrijfsmodellen. Het Business Model Canvas is een van de modellen die startups helpt om hun uitgewerkte model voor de onderneming om te zetten in een hanteerbaar businessplan dat op 1 A4 past. Dit doe je door daadwerkelijk in de praktijk aan de slag te gaan met het Business Model Canvas.

VOOR WIE: Deze workshop is geschikt voor startende en MKB-ondernemers die hun businessmodel vorm willen of de bestaande business willen toetsen aan de praktijk van vandaag de dag. Ook docenten in het beroepsonderwijs die zich willen scholen in het Business Model Canvas zijn van harte welkom.

RESULTAAT: Wanneer je de workshop hebt voltooid, kun je jouw gevalideerde idee voor de onderneming vertalen naar een businessplan of kun je het bestaande businessmodel gaan toetsen aan de praktijk. Je leert de werking van het Business Model Canvas en past dit toe op je eigen onderneming.

VOORBEREIDING: De workshop vereist geen voorbereiding. Aan het einde van de workshop ontvang je de presentatie en krijg je toegang tot onze online video’s en hulpmiddelen, waarmee je meteen aan de slag kunt.

METHODIEK: De workshop is gebaseerd op de Business Model Canvas ontwerp van Osterwalder en Pigneur aangevuld met een verscheidenheid aan principes en methoden van andere modellen, zoals: Agile, Klantontwikkeling, effectuering, Getting Things Done, Growth and Innovation Hacking accounting.

FACILITEITEN: Het gebruik van materialen is inbegrepen in de prijs.

TAAL: De workshop wordt in het Nederlands aangeboden (in case you prefer English only, we recommend you take a look at the English version of this course).

“We help startups and corporations structure a process to capture ideas. They validate the ideas in an early stage,let them fail, learn, adapt and succeed. So they can capture value fast and benefit from the exponential growth of asustainable and scalable business model.”

Wie zijn wij?

BW Ventures begeleidt startende ondernemers en bestaande organisaties met het ontwikkelen, valideren en in de markt zetten van innovatieve producten en diensten. Inmiddels hebben wij onze naam gevestigd als accelerator en behoren we tot de top in Nederland. Zowel startups als gevestigde bedrijven maken gebruik van onze expertise. Meer lezen? https://www.bw.ventures en https://getreal.bw.ventures

Om het groeiend aantal starters en innoverende bedrijven in het MKB en grootbedrijf kennis te laten maken met onze manier van werken, hebben wij trainingen en workshops ontwikkeld waarmee je zowel de methodiek eigen maakt, onze hulpmiddelen leert gebruiken, maar ook daadwerkelijk aan de slag gaat om jouw idee of innovatie te valideren.

Wat maakt ons uniek?

Wij zijn geen opleidingsinstituut

  • Daarom word je tijdens de bijeenkomsten begeleid door onze eigen medewerkers;
  • Daarom werk je met dezelfde hulpmiddelen die wij ook inzetten bij onze klanten;
  • Daarom werk je daadwerkelijk aan je eigen innovatieve idee.

    

About us?

BW Ventures helps starting entrepreneurs and existing organizations with the development, validation and marketing of innovative products and services. We are an accelerator and we are among the top in the Netherlands. Both startups and established companies use our expertise. Read more? https://www.bw.ventures and https://getreal.bw.ventures

In order to let the growing number of start-ups and innovative companies in SMEs and large companies become acquainted with our way of working, we have developed training courses and workshops with which you can both master the methodology. You also work with our tools. You will actually get started to validate your innovative idea.

What makes us unique?
We are not a training institution

  • That is why you are coached by our own employees during the meetings;
  • That is why you work with the same tools that we also use for our customers;
  • That's why you actually work on your own innovative idea.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)