Scaled Scrum Master Certified (SSMC) E-learning

Type product
Niveau
Logo van Cadence MC (NL)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Cadence MC (NL) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Wanneer u te maken hebt met grote projecten, programma's en portfolio's, zijn er extra processen nodig om de coördinatie- en synchronisatie inspanningen aan te kunnen. Scaling Scrum voor Grote Projecten dekt deze processen af.

Scrum kan vrij gemakkelijk opgeschaald worden om effectief te in te zetten voor grote projecten, programma's en portfolio's. In situaties waar de grootte van het Scrumteam size tien leden overschrijdt, kunnen meerdere Scrumteams worden geformeerd om aan het project te werken.Grote of complexe projecten worden vaak uitgevoerd als onderdeel van een programma of portfolio. Het Scrum framework kan ook worden gebruikt om programma's en portfolio's te managen. De logica van…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scrum Master, Scrum, Scrum Product Owner, Agile (algemeen) en Kanban.

Wanneer u te maken hebt met grote projecten, programma's en portfolio's, zijn er extra processen nodig om de coördinatie- en synchronisatie inspanningen aan te kunnen. Scaling Scrum voor Grote Projecten dekt deze processen af.

Scrum kan vrij gemakkelijk opgeschaald worden om effectief te in te zetten voor grote projecten, programma's en portfolio's. In situaties waar de grootte van het Scrumteam size tien leden overschrijdt, kunnen meerdere Scrumteams worden geformeerd om aan het project te werken.Grote of complexe projecten worden vaak uitgevoerd als onderdeel van een programma of portfolio. Het Scrum framework kan ook worden gebruikt om programma's en portfolio's te managen. De logica van de richtlijnen en principes in dit framework kunnen worden gebruikt om projecten van elke omvang, geografie en organisaties te managen. Grote projecten kunnen meerdere Scrumteams parallel aan het werk hebben, waardoor het nodig is om te synchroniseren, om de informatiestroom te faciliteren de communicatie te versterken. Scaling Scrum voor Grote Projecten voorziet in de coördinatie tussen de Scrumteams, waardoor het mogelijk is grote projecten effectief uit te voeren en om te coördineren tussen verschillende Scrumteam en de programma's en portfolio's op ondernemingsniveau.

SSMC™ is een gevorderd niveau certificering voor professionals die (willen) werken als Chief Scrum Master, Program Scrum Masters, of Portfolio Scrum Masters. Het doel van deze certificering is dat deelnemers laten zien dat ze over voldoende expertise beschikken om de werkzaamheden van meerdere Scrumteams te coördineren en te faciliteren op alle niveau's. 

Ein Planet, eine Methodik

Die internationalen allgemeinen und betriebsinternen Cadence-Seminare bieten dieselben effektiven und ergebnisorientierten Kompetenzen wie die hauseigenen Schulungssitzungen. Mithilfe unserer globalen Lösungsanbieter (Global Solutions Providers) werden die Seminare speziell auf die Bedürfnisse und Erwartungen der internationalen Geschäftswelt und die örtlichen Gegebenheiten abgestimmt.

Wettbewerbsunterschiede zwischen Cadence und anderen Anbietern: Cadence... kräftig, skalierbar, flexibel - kein Wasserfall oder Agile, aber das Beste zweier Welten. Fokus auf... Getting Projects Done...

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)