HACCP voedselveiligheid training

Type product
Tijdsduur
Logo van CBT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 CBT heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 3 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

De Basistraining Voedselveiligheid HACCP is geschikt voor iedereen die te maken heeft met voedselhygiëne op de werkvloer (productiemedewerkers, operators, logistiek medewerkers en direct leidinggevenden). Wij snappen dat de prioriteit van voedselhygiëne hoog is. Daarom is de Basistraining Voedselveiligheid HACCP specifiek gericht op de mensen en werkvloer van jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat de hygiënestandaarden van jouw organisatie centraal staan tijdens de training. Na afloop van de training kent jouw medewerker het nut en de noodzaak van hygiëne, orde en netheid, waardoor hij een actieve bijdrage kan leveren aan het voedselveilig produceren.

Voor wie bestemd?
De training Praktisch…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HACCP, Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene en Voedselveiligheid.

De Basistraining Voedselveiligheid HACCP is geschikt voor iedereen die te maken heeft met voedselhygiëne op de werkvloer (productiemedewerkers, operators, logistiek medewerkers en direct leidinggevenden). Wij snappen dat de prioriteit van voedselhygiëne hoog is. Daarom is de Basistraining Voedselveiligheid HACCP specifiek gericht op de mensen en werkvloer van jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat de hygiënestandaarden van jouw organisatie centraal staan tijdens de training. Na afloop van de training kent jouw medewerker het nut en de noodzaak van hygiëne, orde en netheid, waardoor hij een actieve bijdrage kan leveren aan het voedselveilig produceren.

Voor wie bestemd?
De training Praktische voedselhygiëne is bestemd voor iedereen die in zijn bedrijf te maken heeft met voedselhygiëne op de werkvloer, zoals productiemedewerkers.

Doelstelling
Na afloop van de training heeft de deelnemer de vereiste kennis van voedselhygiëne in zijn productieomgeving.

Werkwijze
Deze training kenmerkt zich door praktijkvoorbeelden, de interactieve manier van trainen en actuele cases.

Tijdsduur
De training bestaat uit 2 bijeenkomsten van ca. 3 uur.

Trainingsinhoud
 

  • Wetgeving
  • Zorgsystemen (HACCP, BRC, IFS, ISO 22000)
  • HACCP
  • Kritische plaatsen
  • Microbiologische besmetting
    • Soorten micro-organismen
    • Ziek worden van voedsel
    • Nuttige micro-organismen
    • Groei van micro-organismen
  • Soorten vervuiling
  • Reinigen en desinfecteren
  • Veilig omgaan met reinings- en desinfectiemiddelen
  • praktijkopdrachten en oefeningen
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: HACCP.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.