VIL VCU e-learning - Veilig werken

Type product

VIL VCU e-learning - Veilig werken

Cbt
Logo van Cbt
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Cbt heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 16 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Voor personen die in een risicovolle werkomgeving werken of werkzaamheden uitvoeren waarbij de kans op incidenten aanwezig is, is veiligheid extra belangrijk. De e-learning VIL VCU behandelt dezelfde onderwerpen als de e-learning VOL VCA, maar dan vanuit het oogpunt van de uitzendorganisatie. VIL VCU vraagt op bepaalde onderdelen meer specifieke kennis. Goede kennis over het herkennen van onveilige situaties, bedrijfsnoodplannen opstellen, toolboxvergaderingen organiseren en ongevallen voorkomen bevordert de veiligheid van je medewerkers. Zetten jouw medewerkers binnenkort de stap naar leidinggevende binnen de industrie of bouwnijverheid? Verruim dan hun kennis met deze e-learning en borg de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Veilig werken, Heftruckcertificaat, Hoogwerker, Reachtruck en Shovel / Minigraver.

Voor personen die in een risicovolle werkomgeving werken of werkzaamheden uitvoeren waarbij de kans op incidenten aanwezig is, is veiligheid extra belangrijk. De e-learning VIL VCU behandelt dezelfde onderwerpen als de e-learning VOL VCA, maar dan vanuit het oogpunt van de uitzendorganisatie. VIL VCU vraagt op bepaalde onderdelen meer specifieke kennis. Goede kennis over het herkennen van onveilige situaties, bedrijfsnoodplannen opstellen, toolboxvergaderingen organiseren en ongevallen voorkomen bevordert de veiligheid van je medewerkers. Zetten jouw medewerkers binnenkort de stap naar leidinggevende binnen de industrie of bouwnijverheid? Verruim dan hun kennis met deze e-learning en borg de veiligheid van jouw leidinggevenden en medewerkers. De volgende onderwerpen komen tijdens de e-learning VIL VCU aan bod:

  • Welzijnswetgeving
  • Risico’s van ongevallen
  • Gevaarlijke stoffen
  • Brand- en explosiegevaar
  • Werken in afgesloten ruimte
  • Veilig werken met elektriciteit, gereedschap, hijswerktuigen, heftrucks of op hoogte
  • TRA en PBM’s
  • Beheersen van specifieke gevaren, incidenten en noodsituaties

Bij het succesvol afronden van de e-learning VIL VCU ontvangt de deelnemer een certificaat. Maar nog veel belangrijker: de deelnemer beschikt over specifieke kennis om onveilige situaties te herkennen, maatregelingen te treffen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplannen op te stellen en toolboxvergaderingen te organiseren. Dat noemen wij resultaat uit opleiden.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)