Cognitieve gedragstherapie

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

De meest gebruikte therapievorm bij psychische problemen. Cognitieve gedragstherapie gaat ervan uit dat gedachten, gevoelens en gedrag onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. In deze opleiding leer je het gedachtepatroon van je cliënten te veranderen, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe, positieve gevoelens en gedragingen. Cognitieve gedragstherapie is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Mensen met zeer uiteenlopende problemen, zoals depressies, (eet)verslavingen, angst- en paniekstoornissen, dwangmatig gedrag en fobieën hebben er baat bij. Na afronding van deze opleiding ben je in staat problemen in kaart te brengen en de juiste therapeutische middelen in te zetten. Wat leer je?…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De meest gebruikte therapievorm bij psychische problemen. Cognitieve gedragstherapie gaat ervan uit dat gedachten, gevoelens en gedrag onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. In deze opleiding leer je het gedachtepatroon van je cliënten te veranderen, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe, positieve gevoelens en gedragingen. Cognitieve gedragstherapie is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Mensen met zeer uiteenlopende problemen, zoals depressies, (eet)verslavingen, angst- en paniekstoornissen, dwangmatig gedrag en fobieën hebben er baat bij. Na afronding van deze opleiding ben je in staat problemen in kaart te brengen en de juiste therapeutische middelen in te zetten. Wat leer je? • Invloed uitoefenen op denken, voelen en handelen • Ontwikkelen van de juiste therapeutische basishouding • Het verloop van diagnostiek • Vaardigheden voor het aanpakken van probleemgebieden Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)