Emotiemanagement

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Los emotionele problemen snel en doeltreffend op.Veel fysieke en mentale problemen worden veroorzaakt door aanhoudende emoties. De stress die angst, verdriet of schuldgevoelens met zich meebrengen kan mensen uitputten en zelfs ziek maken. Emotiemanagement is een doeltreffende methode om cliënten in balans te brengen. Met de eenvoudig aan te leren technieken uit deze opleiding ontdek je welke emoties voor jouw cliënt belemmerend zijn, hoe je emotionele blokkades opspoort en hoe je die aanpakt. Zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Na deze opleiding kun je zelfstandig werken met emotiemanagement en de technieken toepassen in je eigen praktijk. Wat leer je? • Technieken om emoties op te…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Omgaan met Agressie & Emotie, Assertiviteit, Conflicthantering, Klachtenbehandeling en Omgaan met weerstand.

Los emotionele problemen snel en doeltreffend op.Veel fysieke en mentale problemen worden veroorzaakt door aanhoudende emoties. De stress die angst, verdriet of schuldgevoelens met zich meebrengen kan mensen uitputten en zelfs ziek maken. Emotiemanagement is een doeltreffende methode om cliënten in balans te brengen. Met de eenvoudig aan te leren technieken uit deze opleiding ontdek je welke emoties voor jouw cliënt belemmerend zijn, hoe je emotionele blokkades opspoort en hoe je die aanpakt. Zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Na deze opleiding kun je zelfstandig werken met emotiemanagement en de technieken toepassen in je eigen praktijk. Wat leer je? • Technieken om emoties op te sporen en te neutraliseren • Emotional Freedom Techniques (EFT), Rapid Eye Techniques (RET) en Tapas Acupressure Technique (TAT). • Energetisch werk en lichaamsgerichte en mentale oefeningen • Afstandbehandeling Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)