Medische basiskennis

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Zorg dat je de basis kent van de anatomie, fysiologie en pathologie van de mens. De opleiding Medische basiskennis is speciaal ontwikkeld voor therapeuten, zorgverleners en apotheek- en drogistmedewerkers die meer willen weten over de menselijke anatomie, fysiologie en pathologie. De lesstof is ontwikkeld door een arts en opgebouwd aan de hand van de orgaansystemen. Na afronding van de opleiding Medische basiskennis ken je de oorzaken en het verloop van de meeste ziektebeelden en begrijp je wat reguliere diagnostiek inhoudt. Je bent in staat een medische behandeling te interpreteren en kunt helder communiceren met andere zorgverleners. Voor iedere paramedicus die zich verder wil professional…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Medische basiskennis, Fysiologie, Geneeskunde, Anatomie en Medisch.

Zorg dat je de basis kent van de anatomie, fysiologie en pathologie van de mens. De opleiding Medische basiskennis is speciaal ontwikkeld voor therapeuten, zorgverleners en apotheek- en drogistmedewerkers die meer willen weten over de menselijke anatomie, fysiologie en pathologie. De lesstof is ontwikkeld door een arts en opgebouwd aan de hand van de orgaansystemen. Na afronding van de opleiding Medische basiskennis ken je de oorzaken en het verloop van de meeste ziektebeelden en begrijp je wat reguliere diagnostiek inhoudt. Je bent in staat een medische behandeling te interpreteren en kunt helder communiceren met andere zorgverleners. Voor iedere paramedicus die zich verder wil professionaliseren. Wat leer je? • Algemene medische terminologie • De bouw van het menselijk lichaam • Anatomie, fysiologie en pathologie van deorgaansystemen • Diagnostiek, ziekteverloop en behandeling vanveelvoorkomende aandoeningen Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)