Coachend Leiderschap 3.0

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Coach Boulevard
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Coach Boulevard heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 351 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht, Meeting Plaza
9 mrt. 2020 tot 18 mei. 2020
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 9 maart 2020, 09:00-17:30, CL1 - Visie & leiderschap, teamopgave en reflectie op eigen bijdrage
event 27 maart 2020, 09:00-17:30, CL2 - In gesprek met het team: focus op interactie
event 14 april 2020, 09:00-17:30, CL3 - Vergroten van collectief eigenaarschap
event 18 mei 2020, 09:00-17:30, CL4 -Coachend leiderschap bij stagnaties en conflicten
Meeting Plaza, Hoog Catharijne, Utrecht
9 jul. 2020 tot 28 aug. 2020
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 9 juli 2020, 09:00-17:30, CL1 - Visie & leiderschap, teamopgave en reflectie op eigen bijdrage
event 10 juli 2020, 09:00-17:30, CL2 - In gesprek met het team: focus op interactie
event 27 augustus 2020, 09:00-17:30, CL3 - Vergroten van collectief eigenaarschap
event 28 augustus 2020, 09:00-17:30, CL4 -Coachend leiderschap bij stagnaties en conflicten

Beschrijving

COACHBOULEVARD - Marijke Lingsma: PHBO/St!R/NOBCO Foundation & Practitioner

CEDEO erkend!

Deze intensieve 4-daagse is gericht op je eigen bijdrage als inspirerend coachend leider helpend bij het koers houden in de veranderopgave van de organisatie.

Teams als bouwstenen vraagt om een andere kijkwijze in de rol van de Agile Coach. De opleiding (Agile-team) Coachend leiderschap 3.0 richt zich op deze andere kijkwijze waardoor je de krachten in het team weet te optimaliseren. Met deze opleiding leer je je kijkwijze verbreden als coachend leider vanuit organisatie – en klantperspectieven teams professioneel te coachen, in hun performance én in het collectief eigenaarschap voor het proces. Dit doe je vanuit systeem- en progressiegerichte principes. Je wordt je bewust van de effecten v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coachend Leidinggeven, Leiderschap, Leidinggeven, Co-actief coachen en Persoonlijk Leiderschap.

COACHBOULEVARD - Marijke Lingsma: PHBO/St!R/NOBCO Foundation & Practitioner

CEDEO erkend!

Deze intensieve 4-daagse is gericht op je eigen bijdrage als inspirerend coachend leider helpend bij het koers houden in de veranderopgave van de organisatie.

Teams als bouwstenen vraagt om een andere kijkwijze in de rol van de Agile Coach. De opleiding (Agile-team) Coachend leiderschap 3.0 richt zich op deze andere kijkwijze waardoor je de krachten in het team weet te optimaliseren. Met deze opleiding leer je je kijkwijze verbreden als coachend leider vanuit organisatie – en klantperspectieven teams professioneel te coachen, in hun performance én in het collectief eigenaarschap voor het proces. Dit doe je vanuit systeem- en progressiegerichte principes. Je wordt je bewust van de effecten van je eigen bijdrage en weet deze in persoonlijke leerdoelen om te zetten.

Je leert hoe je bijdrage als coachend leider kan resulteren in teams die continue effectief presteren en duurzaam ontwikkelen, omdat je je bewust bent van je verschillende petten en deze effectief weet in te zetten t.b.v. de organisatie, inspirerend in de organisatie-visie bent en de meerwaarde van jouw diverse rollen en taken weet te benoemen. Als coachend leider houd je zicht vanuit het grotere geheel (why) op hoe en wat er gebeurt, onderken en accepteer je circulaire processen. Je leert het collectief eigenaarschap voor content en proces vanaf de start te vergroten en weet deze bij het team te houden, te interveniëren vanuit leerprocessen die voor de organisatie van belang zijn. Lastige situaties maak je bespreekbaar in relatie met de teamopgave vanuit transitie of transformatie-perspectief en weet daarin weerstand en conflicten productief te maken. 

Bij Coach Boulevard leer je ECHT Coachend Leiderschap met teamcoachen te verdiepen op duurzame ontwikkeling en optimale teamprestaties.

Opbouw opleiding

Tijd is een belangrijk gegeven en die benutten we optimaal. Voorafgaand aan een lesdag lees je praktijkgerichte literatuur (ca. 6 uur per lesdag). Tijdens de opleiding ligt het accent op learning by doing en reflection on action. Er wordt gewerkt met zelf ingebrachte praktijksituaties en elkaars persoonlijke leerdoelen. De opleiding duurt vier dagen. De opleidingsdagen hebben een tussenperiode van drie weken. Het advies is minimaal 4 keer bijeen te komen voor intervisie naast de deelname aan de lesdagen. Intervisiedeelname is facultatief.

De opleiding is specifiek geschikt voor:

Agile leiders, content-managers en managers die behoefte hebben aan handvatten en verdieping van kennis, houding en vaardigheden in het coachen van teams als coachend leider 3.0.

Startdata:

vrijdag 20 september 2019

Kosten

Voor 4 lesdagen, inclusief locatie en lunches, digitale leeromgeving en instituutscertificaat: €1.980,00 excl. btw of btw-vrijgesteld. Bijkomende literatuurkosten bedragen ca. €117,00

Prijzen gelden vanaf 18-6-2019.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)