Zin in Werk zingeving en inspiratie voor bedrijven

Type product
Tijdsduur
Trainer
Jettie van den Houdt

Zin in Werk zingeving en inspiratie voor bedrijven

Samen Leren Natuurlijk
Logo van Samen Leren Natuurlijk
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Samen Leren Natuurlijk heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 4 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

De workshop Zin in Werk zingeving en inspiratie voor bedrijven en organisaties is gericht op de waarom vraag: waarom doen we wat we doen? wat is de bedoeling? wat vinden we echt belangrijk? De workshop wordt op maat gegeven en duurt 3,5 uur. Uitbreiding tot een hele dag is mogelijk. Zingeving, of waarom doen we wat we doen, is belangrijk als het om de innerlijke motivatie van werknemers gaat. In deze workshop gaan we wandelen in de natuur en op zoek naar inspiratie voor drijfveren, passies en waarden van de deelnemers. Wandelen in de natuur is een krachtige inspirerende activiteit met als resultaat werknemers die in contact zijn met zingeving van henzelf en het bedrijf en daardoor meer Zin i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zingeving, Filosofie, NLP, Veranderen / Omgaan met Verandering en Ethiek.

De workshop Zin in Werk zingeving en inspiratie voor bedrijven en organisaties is gericht op de waarom vraag: waarom doen we wat we doen? wat is de bedoeling? wat vinden we echt belangrijk? De workshop wordt op maat gegeven en duurt 3,5 uur. Uitbreiding tot een hele dag is mogelijk. Zingeving, of waarom doen we wat we doen, is belangrijk als het om de innerlijke motivatie van werknemers gaat. In deze workshop gaan we wandelen in de natuur en op zoek naar inspiratie voor drijfveren, passies en waarden van de deelnemers. Wandelen in de natuur is een krachtige inspirerende activiteit met als resultaat werknemers die in contact zijn met zingeving van henzelf en het bedrijf en daardoor meer Zin in Werk ervaren.

Het resultaat van een workshop wandelend buiten in de natuur is verrassend. Mensen gedragen zich buiten authentieker, ze laten zich eerder van hun beste kant zien en hun grenzen worden duidelijker. Dat betekent dat er echte interactie ontstaat. De communicatie wordt beter. Omdat we buiten veel met metaforen werken- de natuur zit er vol mee!- blijft het resultaat ook beter ‘hangen’.  In de natuur komen mensen in contact met hun unieke plek in het geheel. Ze komen in contact met wat ze echt belangrijk vinden, zingeving. Dat levert een blijvende ervaring op. En als bijkomend voordeel ben je ook direct bezig met vitaliteitsmanagement: bewegen in de frisse buitenlucht waar je ook een mentale gezondheid mee bevordert.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Zingeving.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.