Application Management Foundation (ASL2)

Niveau
Tijdsduur
Logo van CVA Informatica Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 CVA Informatica Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

CVA Informatica Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Roermond, Rotterdam, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

De doelstelling van de cursus Application Management Foundation is het leren beheren en vernieuwen van applicaties met behulp van het ASL 2-framework. De cursus Application Management with ASL2 is bestemd voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met applicatiebeheer bezig is: bijvoorbeeld in de rol van applicatiebeheerder, functioneel en technisch ontwerper, ontwikkelaar, testmedewerker, team- en projectmanager. Om deze cursus met goed gevolg te kunnen afronden zijn enige voorkennis met betrekking tot het gebruik en beheer van ICT-middelen en tenminste een half jaar ervaring in een applicatiebeheer omgeving gewenst. In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: Wat is applicat…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Applicatie Beheer, ASL foundation, Application Services Library (ASL), Agile / Scrum Foundation en Scrum.

De doelstelling van de cursus Application Management Foundation is het leren beheren en vernieuwen van applicaties met behulp van het ASL 2-framework. De cursus Application Management with ASL2 is bestemd voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met applicatiebeheer bezig is: bijvoorbeeld in de rol van applicatiebeheerder, functioneel en technisch ontwerper, ontwikkelaar, testmedewerker, team- en projectmanager. Om deze cursus met goed gevolg te kunnen afronden zijn enige voorkennis met betrekking tot het gebruik en beheer van ICT-middelen en tenminste een half jaar ervaring in een applicatiebeheer omgeving gewenst. In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: Wat is applicatiebeheer? De drie vormen van beheer (functioneel, infrastructuur en applicatiebeheer). Het beheermodel van Looijen. De kenmerken van het ASL 2-framework. De structuur van het ASL 2-framework. De operationele applicatiebeheerprocessen. Het onderhoud en de vernieuwing van applicaties. De verbindende applicatiebeheerprocessen tussen de dagelijkse praktijk en vernieuwing. De sturende applicatiebeheer processen. Application Life Cycle Management (ACM). Organisation Life Cycle Management (OCM). De relaties met de andere beheermethodieken (ITIL en BiSL) Het gebruik en de invoering van ASL 2 in een organisatie.

Al onze cursussen kunnen zowel klassikaal, individueel als online vanuit ons virtuele klaslokaal worden verzorgd. Ook alle examens kunnen op locatie, bij ons of online worden afgenomen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)