Factor C

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Factor C

De Redactie Trainingen
Logo van De Redactie Trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 De Redactie Trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 30 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRegio Amsterdam
7 okt. 2022 tot 14 okt. 2022
Toon rooster
event 14 juli 2022, 09:30-16:30, Regio Amsterdam, Factor C dag 2
event 7 oktober 2022, 09:30-16:30, Regio Amsterdam, Factor C dag 1

Beschrijving

Training Factor C: Communiceren met projecten

Vergroot je impact als facilitator en adviseur. In de training Factor C: Communiceren met projecten leer je projecten communicatiever maken, zonder op de stoel van de projectleider te gaan zitten?

Training Training Factor C

Denk jij weleens: een anders gekozen projectdoel zou de communicatie verbeteren? Of: hoe krijg ik communicatie goed ontworpen en uitgevoerd zonder extra overbodige taken? Factor C is een methode om met project- en beleidsteams communicatieprojecten te ontwerpen en uit te voeren. Met deze methode doorloop je beproefde stappen om dat echt samen te doen en de taken goed te verdelen. Dit maakt jou een betere en stevigere advise…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: IPMA-C, IPMA-B, IPMA PMO, Mondelinge communicatie en Gesprekstechnieken & Gespreksvaardigheden.

Training Factor C: Communiceren met projecten

Vergroot je impact als facilitator en adviseur. In de training Factor C: Communiceren met projecten leer je projecten communicatiever maken, zonder op de stoel van de projectleider te gaan zitten?

Training Training Factor C

Denk jij weleens: een anders gekozen projectdoel zou de communicatie verbeteren? Of: hoe krijg ik communicatie goed ontworpen en uitgevoerd zonder extra overbodige taken? Factor C is een methode om met project- en beleidsteams communicatieprojecten te ontwerpen en uit te voeren. Met deze methode doorloop je beproefde stappen om dat echt samen te doen en de taken goed te verdelen. Dit maakt jou een betere en stevigere adviseur, omdat je communicatieprojecten beter begrijpt en ze beter op de omgeving laat aansluiten.

Wat je kunt na de training

  • Je kunt een projectaanpak (of programma) met een team (en op termijn zelf) zo ordenen dat het geschikter is voor communicatie: begrijpelijker en daarmee toegankelijker
  • Je krijgt tools mee om met projectteams ook het krachtenveld in kaart te brengen en te ordenen
  • Een verbindend verhaal maken dat aansluit op de behoeften van een doelgroep en het beleid of project daaraan verbindt.
  • Teamleden meenemen in de gezamenlijke communicatieaanpak, taken beter verdelen door samen kanalen, middelen en stappen in kaart te brengen
  • Hoe je, zonder de facilitator-rol te pakken, meer invloed kunt krijgen op de inhoud van projecten en beleid om ze geschikter te maken voor communicatie. Je krijgt hier inzichten en tools voor om deze in jouw eigen praktijk in te zetten.

Wat je van de training Factor C kunt verwachten

In deze tweedaagse training maak je kennis met de belangrijkste stappen en werkvormen van de methode en oefent daar ook mee. We zoomen ook in op onderdelen die je helpen om meer invloed op de inhoud van projecten/beleid te hebben die de communicatie verbeteren.

Je krijgt tips om een (project)aanpak snel te ordenen: welke zaken moet je bijvoorbeeld scherp hebben om echt goed te kunnen communiceren? Hoe kom je tot de brokstukken van begrijpelijk beleid, met een ordening van doelen en resultaten die zich beter leent voor communicatie dan de meeste project- of programmaplannen die je doorgaans in je e-mail aantreft?

Je oefent met het effectieve stappenplan van Factor C voor een sterk project- of beleidsplan. Deze kennis kun je gebruiken bij intakes en advies, maar ook om de lead te nemen als facilitator van sessies. Ook besteden we aandacht aan het verstevigen van jouw rol als adviseur met de ervaring van vakgenoten.

Voor wie is de training bedoeld?

  • Communicatieadviseurs, senior of strategisch niveau
  • Medior-communicatieadviseurs die door willen groeien, breder willen werken

Het is ook mogelijk om onze cursussen en workshops als incompany training te boeken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)