Open groepstraining Engels (alle niveaus) 20 uur

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

Open groepstraining Engels (alle niveaus) 20 uur

Elycio Talen
Logo van Elycio Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Elycio Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeIncompany of op een van onze locaties
1 dec. 2022 tot 31 dec. 2022
computer Online: Online
1 dec. 2022 tot 31 dec. 2022

Beschrijving

Praktijkgerichte taaltraining Engels in 10 (avond) sessies voor kleine groepen van 3 tot 8 personen. Deze training wordt gegeven op alle niveaus: beginners, intermediate en gevorderd. Het accent ligt op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. Tijdens de training wordt zoveel mogelijk in de te leren taal gesproken en wordt aandacht besteed aan het opbouwen van een relevante woordenschat en een goede basiskennis van de grammatica. De training gaat van start bij deelname van minimaal 3 personen. De startdatum en lesavond wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. De training vindt plaats op alle vestigingen van Elycio Talen: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Engels, Nederlands, Duits, Engels schrijven en Zakelijk Engels.

Praktijkgerichte taaltraining Engels in 10 (avond) sessies voor kleine groepen van 3 tot 8 personen. Deze training wordt gegeven op alle niveaus: beginners, intermediate en gevorderd. Het accent ligt op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. Tijdens de training wordt zoveel mogelijk in de te leren taal gesproken en wordt aandacht besteed aan het opbouwen van een relevante woordenschat en een goede basiskennis van de grammatica. De training gaat van start bij deelname van minimaal 3 personen. De startdatum en lesavond wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. De training vindt plaats op alle vestigingen van Elycio Talen: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Papendrecht, Rijswijk en Zeist. Alle vestigingen van Elycio Talen zijn goed met het openbaar vervoer bereikbaar en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid.

Een breed pakket aan taaltrainingen

Elycio is Latijn voor ‘teweegbrengen’ en dat is precies waar onze taaltrainingen op zijn gericht: doelgericht een taal gebruiken. Wij bieden u hiertoe een breed pakket aan trainingen: individueel, per groep, incompany, bij u thuis of in het buitenland. In nauw overleg wordt voor u persoonlijk of voor uw organisatie een training op maat samengesteld.

Vestigingen door Nederland

Elycio Talen is altijd in de buurt. Met 8 trainingslocaties door het hele land is altijd een locatie in de buurt. Elycio Talen heeft locaties in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Maastricht, Rijswijk, Zeist en Zwijndrecht.

Elycio Talen verzorgt al meer dan 55 jaar maatwerk in taaltrainingen voor zakelijk en persoonlijk gebruik. In alle talen van Arabisch tot Zweeds. Cedeoscore klanttevredenheid 9,78 (meting juni 2021). ISO-gecertificeerd. Onze 350 professionele taaltrainers, allemaal ervaren (near)native speakers, helpen u graag uw leerdoelen op de meest effectieve manier te bereiken, volledig afgestemd op uw studiemogelijkheden en wensen. Al onze trainingen zijn beschikbaar in elke gewenste vorm: individueel of in kleine groepen, op een van onze vestigingen of bij u op locatie, klassikaal, blended of volledig online. Altijd perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Voor thuisstudie bieden we een ruime sortering aan e-learningpakketten voor meer dan 24 talen, met of zonder deskundige begeleiding.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Engels.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)