Training incl examen VIAG WV G Meterkast

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Training incl examen VIAG WV G Meterkast

GOA Leidingtechniek
Logo van GOA Leidingtechniek
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 GOA Leidingtechniek heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 7 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRaamsdonksveer / Edistra
23 okt. 2023 tot 6 nov. 2023
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 23 oktober 2023, 08:00-16:00, Raamsdonksveer / Edistra, theorie
event 30 oktober 2023, 08:00-16:00, Raamsdonksveer / Edistra, praktijk
event 6 november 2023, 08:00-11:00, Raamsdonksveer / Edistra, examen

Beschrijving

VIAG WV G Meterkast Omschrijving: Een WV G-meterkast is direct verantwoordelijk voor de leiding over en het veilig verloop van uitvoerende activiteiten. Je moet in een aantal situaties op de werkplek aanwezig zijn om toezicht te houden; bij overdrachten. Dit staat dan in het werkplan. Zie ook de VWI’s. Je bent regelmatig aanwezig op de werkplekken om risico's en veiligheid te controleren. Je voert zelf geen (de)montagewerkzaamheden uit en maakt geen deel uit van groepen uitvoerende medewerkers. Je mag je werkverantwoordelijkheid niet delegeren. Je bent opdrachtgever voor alle activiteiten in de meterkast en voor werkzaamheden aan EVHI’s (Elektronisch volume herleidinginstrument). Je kunt en …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

VIAG WV G Meterkast Omschrijving: Een WV G-meterkast is direct verantwoordelijk voor de leiding over en het veilig verloop van uitvoerende activiteiten. Je moet in een aantal situaties op de werkplek aanwezig zijn om toezicht te houden; bij overdrachten. Dit staat dan in het werkplan. Zie ook de VWI’s. Je bent regelmatig aanwezig op de werkplekken om risico's en veiligheid te controleren. Je voert zelf geen (de)montagewerkzaamheden uit en maakt geen deel uit van groepen uitvoerende medewerkers. Je mag je werkverantwoordelijkheid niet delegeren. Je bent opdrachtgever voor alle activiteiten in de meterkast en voor werkzaamheden aan EVHI’s (Elektronisch volume herleidinginstrument). Je kunt en mag zelf in de meterkast beperkte bedieningshandelingen uitvoeren (exclusief tijdelijke afsluitmiddelen); veiligheidsmaatregelen treffen en opheffen (en beoordelen); metingen, beproevingen en inspecties uitvoeren, waarbij geen sprake is van montage en/of demontage en toezicht houden. Voor welke VWI’s kun je opdracht krijgen? De actuele infokaarten staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Vooropleiding: De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Cursusinformatie: Aantal dagen: 2 dagen, ongeveer 2 weken later theroieexamen en praktijkexamen Locatie: Diverse E-learning: Je ontvangt op de eerste cursusdag een persoonlijke inlogcode. Op deze manier heb jij altijd en overal toegang tot de online oefenexamens, zodat je de cursus en het examen goed kan voorbereiden. De inlog blijft actief totdat jij het Stipel examen hebt gedaan. Examen: Om aan het VIAG examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en VIAG bijlage 12)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)