Corporate Storytelling

Type product
Tijdsduur
Logo van GriDD customer experience
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 GriDD customer experience heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 14 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Storytelling is een hot item. Dat komt omdat het een manier is om in deze tijden van vluchtigheid mensen echt mee te nemen in de essentie van je bedrijf.

Zou het jouw organisatie, team of klanten helpen om jullie gezamenlijke visie of verhaal eens goed uit te werken en deelbaar te maken? Dan ben je bij GriDD aan het goede adres. 

Wat leer je in deze training?

In deze training ga je samen met je collega’s aan de slag om jullie verhaal neer te zetten. Op een visuele manier leren jullie kijken naar waar het echt om gaat bij jullie dienstverlening en heb je een verhaal dat vertelt wat je doet. Een dag met pressure cooker style sessies, waarbij hard gewerkt moet worden, maar er dan ook een res…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Storytelling, Concepting, Verhalen schrijven, Conceptontwikkeling en Klantgerichtheid.

Storytelling is een hot item. Dat komt omdat het een manier is om in deze tijden van vluchtigheid mensen echt mee te nemen in de essentie van je bedrijf.

Zou het jouw organisatie, team of klanten helpen om jullie gezamenlijke visie of verhaal eens goed uit te werken en deelbaar te maken? Dan ben je bij GriDD aan het goede adres. 

Wat leer je in deze training?

In deze training ga je samen met je collega’s aan de slag om jullie verhaal neer te zetten. Op een visuele manier leren jullie kijken naar waar het echt om gaat bij jullie dienstverlening en heb je een verhaal dat vertelt wat je doet. Een dag met pressure cooker style sessies, waarbij hard gewerkt moet worden, maar er dan ook een resultaat staat waar je wat mee kunt.

Na afloop van de training:

  • Kom je tot de kern van het verhaal dat jullie willen vertellen
  • Heb je met je team een corporate story om te delen
  • Beschik je over visuele steun om je corporate story te vertellen

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor teams die een gezamenlijk zakelijk verhaal neer willen zetten over hun bedrijf of afdeling. Bijvoorbeeld omdat de organisatie in een verandering zit en het team al wel een idee heeft van de richting waar het naar toe gaat, maar dat nog niet concreet weet te maken. Of omdat de Marketing afdeling op zoek is naar een manier om de delen van verhalen die er al zijn te combineren tot een aansprekende marketing uiting. Samen leer je hoe de ideeën concreet gemaakt kunnen worden, voor welke doelgroep je het verhaal maakt, en hoe je het verhaal kan delen binnen de organisatie of naar de buitenwereld.

Het is niet mogelijk je individueel voor deze training in te schrijven.

Onze ervaring

Onze klant cases die aansluiten bij deze corporate storytelling training zijn bijvoorbeeld het project waarbij we DELA hielpen hun beleid ondersteunen door de beschikbare materialen om te zetten naar een effectieve storyline voor een video. Of de case van Kennispark Twente waarbij we hielpen complexe proposities en netwerken te visualiseren om hun verhaal te vertellen. Deze cases zijn te vinden op de GriDD website. 

Storytelling is een onderwerp waar we ons veel in verdiepen. Bekijk bijvoorbeeld op onze website toptips waarin we drie belangrijke elementen van storytelling met je delen, bestudeer onze storytelling infographic of lees in onze blog over voorbeelden van storytelling strategie. Onze collega Mark is tevens regelmatig spreker op congressen over dit onderwerp en sprekerscoach van onder andere sprekers op TEDxYouthUtrecht 2017.

Wat betreft onze visuele methoden kun je op onze website meer lezen bijvoorbeeld over het nut van visuele workshop resultaten of onze app Bizz Draw downloaden die je een visuele bibliotheek biedt om visualisatie in de werkomgeving te stimuleren.

Praktische informatie

  • De training duurt een dag
  • De trainingsdag start om 09.30u en eindigt om 16.30u
  • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.
  • De investering afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen van de groep, omdat het een maatwerk training betreft. Een richtprijs is €2.385 per sessie, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en een lekkere lunch

Waar en wanneer?

De datum voor deze groepstraining zal in overleg vastgesteld worden.  Onze trainingen kunnen plaatsvinden op onze locaties in Utrecht of Enschede. Beiden zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Natuurlijk kunnen wij de training ook bij jou op locatie komen geven. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Storytelling.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.