Leiderschapsontwikkeling

Tijdsduur

Leiderschapsontwikkeling

Growth Center
Logo van Growth Center

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Leiderschapsontwikkeling.

Laat jezelf zien als authentiek leider. En ontwikkel jouw unieke leiderschapsstijl.

 • Verken je potentieel
  • Leer hoe je jouw persoonlijkheid en unieke set vaardigheden effectief in kunt zetten.

 • Definieer jouw leiderschap
  • Verken jouw persoonlijke en unieke manier van leiding geven met alle specifieke voor- en nadelen.

 • Ontwikkel jezelf als leider
  • Verbeter jouw leidinggevende vaardigheden en maximaliseer de impact die je maakt.

Als leider probeer je mensen in de richting van een of meer betekenisvolle doelen te leiden. Daarmee is het een andere rol dan die van manager, wiens taak het is om dingen te managen als budgetten, fore…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zelfontwikkeling, Zelfbewustzijn, Vitaliteit, Kolb Leerstijlen en NLP.

Leiderschapsontwikkeling.

Laat jezelf zien als authentiek leider. En ontwikkel jouw unieke leiderschapsstijl.

 • Verken je potentieel
  • Leer hoe je jouw persoonlijkheid en unieke set vaardigheden effectief in kunt zetten.
 • Definieer jouw leiderschap
  • Verken jouw persoonlijke en unieke manier van leiding geven met alle specifieke voor- en nadelen.
 • Ontwikkel jezelf als leider
  • Verbeter jouw leidinggevende vaardigheden en maximaliseer de impact die je maakt.

Als leider probeer je mensen in de richting van een of meer betekenisvolle doelen te leiden. Daarmee is het een andere rol dan die van manager, wiens taak het is om dingen te managen als budgetten, forecasts, projecten of programma’s.

Leiderschap is het proces waarin je anderen beïnvloedt en hun inspanningen om een doel te behalen maximaliseert.

Dit betekent dat leiderschap een middel is om een doel te behalen. En tegelijkertijd een kunst en een vaardigheid die je kunt ontwikkelen.

In de context van leiderschap vormen startups en scale ups een unieke omgeving met specifieke vereisten. Een van de dingen die het Leiderschapsontwikkeling programma uniek maakt, is dat het bijzonder goed aansluit bij startups en scale ups.

Inhoud

Individuele Leiders

Een op maat gemaakt coaching en ontwikkelingsprogramma met alles wat je nodig hebt om je als individueel leider te ontwikkelen.

• 8 workshops

• Een voor jou op maat gemaakt programma

• Inclusief individuele coaching sessies

Veelgestelde vragen

Voor wie is het Leiderschapsontwikkeling programma bedoeld?

Het programma is ontworpen voor leidinggevenden die hun leiderschapskwaliteiten verder willen ontwikkelen. Denk aan oprichters van startup en scale ups en ieder ander die graag zijn plek inneemt als effectief en authentiek leider.

Het Leiderschapsontwikkeling programma is een coaching en ontwikkelingsprogramma. Het is ontworpen om je te helpen bij het ontdekken en definiëren van jouw eigen leiderschap.

Of je nu zelfstandig een bedrijf hebt opgericht, samen met een co-founder leiding geeft, of onderdeel bent van een management team – het programma helpt je jouw manier van leiding geven begrijpen en versterken.

Let op: Dit is een geen opleiding gebaseerd op een vastomlijnd idee over leiderschap. Waar we aan werken, is het vergroten van jouw impact. Het programma is gebaseerd op wie jij bent en jouw specifieke talenten. Daarmee is het programma niet dogmatisch, maar draait het om jou.

Wat onderscheidt het Leiderschapsontwikkeling programma van andere opleidingen en programma's?

Het programma is onderscheidend op drie manieren:

Ten eerste is het programma ontwikkeld voor aanstormende en nieuwe leiders.

Ten tweede is het gebaseerd op de unieke uitdagingen en vereisten die komen kijken bij het succesvol leiden van een startup of scale up.

En ten derde draait het om jou en jouw potentie als leider.

Op welk leiderschapsmodel is het Leiderschapsontwikkeling programma gebaseerd?

In het Leiderschapsontwikkeling programma komen veel effectieve leiderschapsmodellen aan bod, maar we definiëren geen van deze modellen als ‘beste’ manier van leiding geven.

De reden hiervoor is dat het programma uitgaat van jouw unieke vaardigheden en sterke kanten. Ik geloof niet dat er één manier van leiding geven is die voor ons allemaal het beste past.

Daarnaast geloof ik dat het kunnen aanpassen van jouw leiderschapsstijl aan veranderende omgevingen een belangrijke sleutel is tot succes.

Hoeveel tijd ben kost het om deel te nemen aan het Leiderschapsontwikkeling programma?

Het programma bestaat uit 8 wekelijkse workshops. Elk van deze sessies duurt ongeveer twee uur.

Aanvullend aan de workshops, neem je deel aan een aantal coaching sessies. En je werkt aan een aantal opdrachten. Gemiddeld ben je ongeveer 4 uur tot maximaal 6 uur per week bezig met het programma.

Aan welke onderwerpen werken we in het Leiderschapsontwikkeling programma?

Het programma is gebaseerd op 4 pijlers:

De context – Waarin we kijken naar wat jou, je team en bedrijf uniek maakt. Daarnaast bekijken we wat startups, scale ups en andere groeiende organisaties nodig hebben op het gebied van leiderschap.

Doelen – Leiderschap gaat over het creëren van impact en het behalen van doelen. Hier kijken we naar de doelen die jij stelt voor jouw organisatie, team en voor jezelf als leider.

Leiderschap – We behandelen de belangrijkste en meest effectieve leiderschapsmodellen en het situationele karakter van leiderschap. En we ervaren hoe je authentiek leiderschap ontwikkelt op basis van jouw unieke vaardigheden en persoonlijkheid.

Impact – Dit is waar alles samen komt. En we werken aan het creëren van impact. We zullen zien hoe je als leider je plek in kunt nemen. Hoe je doelen met elkaar in lijn kunt brengen, effectief kunt communiceren, storytelling in kunt zetten en feedback gebruikt. Verwacht een praktisch programma dat veel van je vraagt en je heel veel biedt!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)