Online cursus Basisvaardigheden horeca- Bereidingstechnieken
Beschrijving
Volg de online cursus Online cursus Basisvaardigheden horeca- Bereidingstechnieken gemakkelijk via Hobp! Je ontvangt hiernaast ook direct 1 jaar lang toegang tot alle andere 600+ leeritems van Hobp die gericht zijn op persoonlijk welzijn, motivatie en werkgeluk. Iedereen verdient het namelijk om zich, elke dag, gezond en gelukkig te voelen op het werk én daarbuiten. Onze leeritems dragen hieraan bij. Hobp is hét duurzaamheidsplatform dat medewerkers helpt om gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te blijven. Het platform biedt ruim 600+ online cursussen, luisterboeken en e-boeken gericht op persoonlijk welzijn, motivatie en werkgeluk. Hiermee stimuleert Hobp welzijn en duurzame inzetbaarhe…Veelgestelde vragen
Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.
Door de juiste bereiding van een product maak jij een heerlijk gerecht. In deze e-learning leer je meer over het bereiden van eten en over de materialen in de keuken. Met kennis van kooktechnieken kun je precies aan jouw gasten vertellen hoe hun gerecht is bereid; dat maakt indruk!
Doel van de cursus
In de online cursus 'Bereidingstechnieken voor in de keuken' leer je meer over het bereiden van eten en de materialen die je daarvoor gebruikt. Een eerste kennismaking met het vak van kok!
Wat kan je of ken je na de cursus
- Kennis van verschillende manieren van braden en bakken, zoals in de oven of in een koekenpan
- Kennis van veelgebruikte bereidingstechnieken zoals koken en stoven
- Herkennen van diverse keukenapparaten en zicht op waar je deze voor kunt gebruiken
Duur en studiebelasting
De online training 'Bereidingstechnieken voor in de keuken' duurt een paar uur. Je kunt de geleerde technieken direct in de praktijk brengen. Daardoor kan de training langer duren!
Doelgroep
Deze training is voor iedereen die graag beter wil leren koken of de ambitie heeft om als kok aan het werk te gaan. De trainingen zijn een eerste kennismaking met het vak. SVH biedt hierna diverse aanvullende opleidingsmogelijkheden.
Vaardigheden
Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Koken, Instructies en procedures opvolgen.
Lesmaterialen
Deze training bevat diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.
Toetsing
Gedurende elk hoofdstuk wordt je kennis getoets. Deze cursus heeft geen eindtoets en biedt geen certificaat en/ of diploma.
Hobp is hét duurzaamheidsplatform dat medewerkers helpt om gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te blijven.
Het platform biedt ruim 600+ online cursussen, luisterboeken en
e-boeken gericht op persoonlijk welzijn, motivatie en werkgeluk.
Hiermee stimuleert Hobp welzijn en duurzame inzetbaarheid voor jou
en je organisatie, in samenwerking met partner TNO. Hobp® is lid
van de NRTO en CRKBO en partner van TNO en NPDI.
__________________________________________________
Is duurzame inzetbaarheid en/of welzijn van medewerkers een speerpunt in jullie organisatie? Vraag dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden!
Wij bieden o.a. een door TNO gecertificeerde Duurzame inzetbaarheidsscan dat het welzijn van jou en je medewerkers in kaart brengt. Hiermee kunnen medewerkers via het platform (online) tools geadviseerd krijgen op basis van de uitkomsten van hun test. Daarnaast kunnen we de productiviteitsverbetering en financiële impact van duurzame inzetbaarheid in je organisatie meten met de exclusieve rekentool van NPDI en TNO.
Ook als jouw organisatie al een bestaand LMS/LXP heeft dan kunnen we ons aanbod koppelen.
Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen
Deel je ervaring
Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.