Online cursus Basisvaardigheden horeca- Bereidingstechnieken

Type product
Niveau
Logo van HOBP
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 HOBP heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 58 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Het HOBP® concept

Deze online training maakt deel uit van een unieke selectie van ruim 700 cursussen, assessments, audioboeken, en media zoals HP/ deTijd, de Volkskrant en het AD. HOBP is daarmee Nederlands grootste aanbieder van zakelijke leermiddelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Door de unieke samenwerking tussen Springest en HOBP heb je naast toegang tot deze training ook direct, 12 maanden gratis toegang tot het hele leeraanbod op HOBP.

HOBP® | All you can learn.

Volg je deze training dan heb je automatisch 1 jaar toegang tot alle andere 700+ trainingen, audioboeken en testen op HOBP.

Door de juiste bereiding van een product maak jij een heerlijk gerecht. In deze e-learning leer je meer over het bereiden van eten en over de materialen in de keuken. Met kennis van kooktechnieken kun je precies aan jouw gasten vertellen hoe hun gerecht is bereid; dat maakt indruk!

Hoofdstuk 1: Bakken & braden

Bakken is het garen van een product op een hoge temperatuur. Bakken kan je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld in de oven of in een koekenpan.

Hoofdstuk 2: Koken & blancheren

Naast bakken zijn koken en stoven veelgebruikte bereidingstechnieken. Door deze …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Horeca, Klantgerichtheid, Eventmanagement, Ondernemen en Sociale Hygiene.

Het HOBP® concept

Deze online training maakt deel uit van een unieke selectie van ruim 700 cursussen, assessments, audioboeken, en media zoals HP/ deTijd, de Volkskrant en het AD. HOBP is daarmee Nederlands grootste aanbieder van zakelijke leermiddelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Door de unieke samenwerking tussen Springest en HOBP heb je naast toegang tot deze training ook direct, 12 maanden gratis toegang tot het hele leeraanbod op HOBP.

HOBP® | All you can learn.

Volg je deze training dan heb je automatisch 1 jaar toegang tot alle andere 700+ trainingen, audioboeken en testen op HOBP.

Door de juiste bereiding van een product maak jij een heerlijk gerecht. In deze e-learning leer je meer over het bereiden van eten en over de materialen in de keuken. Met kennis van kooktechnieken kun je precies aan jouw gasten vertellen hoe hun gerecht is bereid; dat maakt indruk!

Hoofdstuk 1: Bakken & braden

Bakken is het garen van een product op een hoge temperatuur. Bakken kan je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld in de oven of in een koekenpan.

Hoofdstuk 2: Koken & blancheren

Naast bakken zijn koken en stoven veelgebruikte bereidingstechnieken. Door deze technieken te gebruiken kan je weer een ander resultaat met je producten bereiken.

Hoofdstuk 3: Apparatuur

In de keuken gebruik je verschillende soorten keukenaparatuur. Weet jij de verschillende apparaten te herkennen en weet je ook waarvoor ze gebruikt worden?

Duur van de online cursus Bereidingstechnieken

De online training “Bereidingstechnieken” duurt een paar uur. Je kunt de geleerde technieken direct in de praktijk brengen. Dan kan de training langer duren!

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die graag beter wil leren koken of de ambitie heeft om als kok aan het werk te gaan. De trainingen zijn een eerste kennismaking met het vak. SVH biedt hierna diverse aanvullende opleidingsmogelijkheden.

Lesmaterialen

Deze training bevat diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Horeca.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)