Sumo op kantoor

Incl. een jaar lang gratis toegang tot 700+ online trainingen, audioboeken, testen en media zoals HP/deTijd, de Volkskrant en het AD.

Sumo op kantoor

HOBP
Logo van HOBP
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 HOBP heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 95 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Volg nu Sumo op kantoor en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren.

“Waarom moet je dit boek lezen? Jesse is geen wereldkampioen, niet de man met een grote medaille waaraan je achteraf een prachtig verhaal kan hangen waar mensen van smullen. Maar dat maakt het juist goed. Jesse is in een avontuur gedoken. Zonder het eindresultaat te kennen, of de tegenslagen die er zouden komen. Hij heeft zichzelf leren kennen; zijn twijfels en angsten, zijn positieve en negatieve momenten, en ook dat neem je mee in een gevecht. En hij durft dit met jou als lezer te delen. Welk gevecht je ook aangaat in jouw leven, misschien wel op kantoor…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: (Digitale) Fotografie, Adobe Photoshop Basis, Grafische technieken, Fotoredactie en Adobe Creative Suite.

Volg nu Sumo op kantoor en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren.

“Waarom moet je dit boek lezen? Jesse is geen wereldkampioen, niet de man met een grote medaille waaraan je achteraf een prachtig verhaal kan hangen waar mensen van smullen. Maar dat maakt het juist goed. Jesse is in een avontuur gedoken. Zonder het eindresultaat te kennen, of de tegenslagen die er zouden komen. Hij heeft zichzelf leren kennen; zijn twijfels en angsten, zijn positieve en negatieve momenten, en ook dat neem je mee in een gevecht. En hij durft dit met jou als lezer te delen. Welk gevecht je ook aangaat in jouw leven, misschien wel op kantoor: Jesses verhaal gaat je inspireren.” – Dennis van der Geest (judoka)

Over de auteur

Op het vliegveld van Tokyo vraagt een douanebeambte wat ik zo lang in Japan kom doen. Met enige trots antwoord ik: “Sumo.” Gelach volgt. “You, sumo? Too small!” Zes weken later sta ik op een weegschaal waarop boeren hun vee wegen. Vol ongeloof staar ik naar de cijfers die voor mijn neus oplichten: 126.9 kilo, 11 kilo meer dan bij mijn vertrek uit Nederland. Welkom in Japan. Jesse Moerkerk (1980) woonde in Tokyo in één huis met dertig top-sumoworstelaars. In 'Sumo op kantoor' vertelt hij over zijn bizarre leven in het sumohuis. Hij deelt de lessen die hij in Japan leerde, en terug in Nederland toepaste op zijn werk als hoofdredacteur, creative director en brand manager. Wat hij leerde op de kleivloer tussen de Japanse reuzen, is ook voor jou toepasbaar op je werk. Het zijn 7 lessen uit de zwaarste sport ter wereld over geduld, nederigheid en hiërarchie. Ooit gedacht dat je van een Nederlandse sumoworstelaar zou leren hoe je kunt overleven op kantoor? Voormalig wereldkampioen judo en olympisch medaillewinnaar Dennis van der Geest schreef het voorwoord van 'Sumo op kantoor'. "Welk gevecht je ook aangaat in jouw leven, misschien wel op kantoor: Jesses verhaal gaat je inspireren."

HOBP® | 🗂 700+ online cursussen, audioboeken, media, assessments | 🇳🇱 Taal: Nederlands | 🗓 Abonnement: 12 maanden | 🎯Vakgebieden: Taal, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling, Communincatie, IT & projectmanagement, Internet, Business, Juridisch, HR en coaching | 📲 24/7, PC, mobiel, tablet

Onbeperkt leren doe je beter met HOBP®

De zakelijke leeromgeving van HOBP heeft naast een unieke selectie van ruim 700 online trainingen ook een groot aanbod audioboeken, assessments en leerlijnen. Verder heb je direct toegang tot o.a. de Volkskrant, het Parool, het AD en HP/ deTijd. HOBP is daarmee Nederlands grootste aanbieder van online zakelijke leermiddelen. 

Door de unieke samenwerking tussen Springest en HOBP® heb je voor slechts €295,- per jaar direct, 12 maanden toegang tot het hele leeraanbod op HOBP®

Informatie over het HOBP® onbeperkt leren abonnement op Springest

 • Abonnement 1 jaar onbeperkt online leren incl. certificaat bij afronden van cursussen
 • Leermiddelen (700+): Online cursussen, audioboeken, (persoonlijkheids)testen, e-books en meer.
 • Online media zoals HP/de Tijd, het Parool, het AD, de Volkskrant en dagblad Trouw.
 • 15 Nederlandse topopleiders en mediapartners op 1 portal samen met hoogwaardige content.
 • Vakgebieden: Taal, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling, Communincatie, IT & projectmanagement, Internet, Business, Juridisch, HR en coaching etc. 
 • Zakelijke toepassingen zoals uitgebreide gebruikers dashboards

Start direct met leren en geef je carrière een boost!

HOBP® is lid van de NRTO en CRKBO

Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.