HACCP Cursus
"De opbouw en alles wat nodig was om snel de revue te laten passeren. Had meer over ijsbereiding willen weten.
Veel geleerd hoe je zo efficiënt mogelijk kan registreren. Wat wel moet en wat niet. Echt een aanrader." - 18-01-2017 18:41
"De opbouw en alles wat nodig was om snel de revue te laten passeren. Had meer over ijsbereiding willen weten. Veel geleerd hoe je zo effici… alles lezen - 18-01-2017 18:41
Startdata en plaatsen
HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle
Beschrijving
De HACCP Cursus is geschikt voor iedereen die in een bedrijf voedsel bereidt, bewerkt, behandelt, serveert of verkoopt. Een vooropleiding is niet vereist.
Tijdens de ééndaagse HACCP Cursus leer je de verplichte Hygienecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Na het volgen van deze cursus voldoen je in één dag aan de wettelijke eisen!
Cursusonderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn:
- Hygienecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
- productontwikkeling
- inkoop en opslag
- bereiding van warme en koude gerechten
- serveren en presenteren
- reinigen en desinfecteren
- kwaliteit en…

Veelgestelde vragen
Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.
De HACCP Cursus is geschikt voor iedereen die in een bedrijf voedsel bereidt, bewerkt, behandelt, serveert of verkoopt. Een vooropleiding is niet vereist.
Tijdens de ééndaagse HACCP Cursus leer je de verplichte Hygienecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Na het volgen van deze cursus voldoen je in één dag aan de wettelijke eisen!
Cursusonderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn:
- Hygienecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
- productontwikkeling
- inkoop en opslag
- bereiding van warme en koude gerechten
- serveren en presenteren
- reinigen en desinfecteren
- kwaliteit en voedselveiligheid
De HACCP Cursus organiseren we in één dag van 10:00 uur tot 15:00 uur, met aansluitend de HACCP toets van 15:15 uur tot 16:00 uur. De HACCP toets wordt op locatie nagekeken door de trainer en bij een voldoende ontvang je direct het HACCP Certificaat. De toets bestaat uit 30 meerkeuze vragen (A,B,C). Om het HACCP Certificaat te behalen dien je minimaal 18 van de 30 vragen correct te beantwoorden.
"De opbouw en alles wat nodig was om snel de revue te laten passeren. Had meer over ijsbereiding willen weten.
Veel geleerd hoe je zo efficiënt mogelijk kan registreren. Wat wel moet en wat niet. Echt een aanrader." - 18-01-2017 18:41
"De opbouw en alles wat nodig was om snel de revue te laten passeren. Had meer over ijsbereiding willen weten. Veel geleerd hoe je zo effici… alles lezen - 18-01-2017 18:41
Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.