Training Praktisch Leidinggeven

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,7 HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum heeft een gemiddelde beoordeling van 9,7 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Alkmaar (Akersloot)
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Amsterdam
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Apeldoorn
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Arnhem
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Bergen op Zoom
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Breda
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Drachten
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Enschede
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Goes
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Haarlem (Velsen-Zuid)
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Heerenveen
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Hengelo (Borne)
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Leeuwarden
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Nijmegen
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Tilburg (Gilze)
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Vlissingen
3 mrt. 2020 tot 17 mrt. 2020
Amersfoort
4 mrt. 2020 tot 18 mrt. 2020
Assen
4 mrt. 2020 tot 18 mrt. 2020
Den Bosch (Nuland)
4 mrt. 2020 tot 18 mrt. 2020
Den Haag (Wassenaar)
4 mrt. 2020 tot 18 mrt. 2020

Beschrijving

In het kort

Wanneer je bent doorgegroeid van medewerker naar leidinggevende op de werkvloer, worden er ineens andere zaken van je verwacht. Naast je eigen werk moet je nu ook medewerkers aan gaan sturen. Je collega's zijn je medewerkers geworden en je bent nu ineens 'tussenpersoon' van je 'oud-collega's' en de werkgever. Hoe ga je om met deze nieuwe verantwoordelijkheden? De Training Praktisch Leidinggeven geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen en biedt jou de juiste basis om effectief als leidinggevende op de werkvloer aan de slag te gaan. 

Doelgroep

Voor (beginnend) leidinggevenden van horecabedrijven, cateringbedrijven, (zorg)instellingen en bedrijfskantines die een team (ga…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

In het kort

Wanneer je bent doorgegroeid van medewerker naar leidinggevende op de werkvloer, worden er ineens andere zaken van je verwacht. Naast je eigen werk moet je nu ook medewerkers aan gaan sturen. Je collega's zijn je medewerkers geworden en je bent nu ineens 'tussenpersoon' van je 'oud-collega's' en de werkgever. Hoe ga je om met deze nieuwe verantwoordelijkheden? De Training Praktisch Leidinggeven geeft je inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen en biedt jou de juiste basis om effectief als leidinggevende op de werkvloer aan de slag te gaan. 

Doelgroep

Voor (beginnend) leidinggevenden van horecabedrijven, cateringbedrijven, (zorg)instellingen en bedrijfskantines die een team (gaan) aansturen op de werkvloer en zich hierin verder willen ontwikkelen. Voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

Cursusonderwerpen

  • van medewerker naar leidinggevende
  • ontwikkelen van leidinggevende capaciteiten
  • omgaan met verantwoordelijkheid als leidinggevende
  • doelgericht en helder communiceren
  • aanspreken op gedrag en corrigeren van medewerkers
  • medewerkers motiveren en vertrouwen geven
  • gesprekken voeren en gesprekstechnieken ontwikkelen
  • feedback geven en ontvangen
  • omgaan met emoties bij conflicten

Cursusduur

De Training Praktisch Leidinggeven bestaat uit 2 trainingsdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tussen deze twee dagen maak je een aantal huiswerkopdrachten. Deze opdrachten nemen ongeveer 4 uur in beslag. 

Certificering

Wanneer je de training op beide dagen hebt gevolgd en alle huiswerkopdrachten succesvol hebt afgerond, ontvang je het Certificaat Praktisch Leidinggeven direct van je trainer op de tweede lesdag. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)