MBO Beroepsopleiding Assistent Horeca, Voeding of Voedingsindustrie (niveau 1)

Type product
Niveau
Startdatum en plaats

MBO Beroepsopleiding Assistent Horeca, Voeding of Voedingsindustrie (niveau 1)

Holland Opleidingen - Virtual Classroom
Logo van Holland Opleidingen - Virtual Classroom

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Online - klassikaal
28 nov. 2024 tot 6 feb. 2025
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 28 november 2024, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 1
event 12 december 2024, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 2
event 19 december 2024, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 3
event 9 januari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 4
event 16 januari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 5
event 23 januari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 6
event 30 januari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 7
event 6 februari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 8
computer Online: Online - klassikaal
28 nov. 2024 tot 6 feb. 2025
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 28 november 2024, 13:30-16:30, Online - klassikaal, Les 1
event 12 december 2024, 13:30-16:30, Online - klassikaal, Les 2
event 19 december 2024, 13:30-16:30, Online - klassikaal, Les 3
event 9 januari 2025, 13:30-16:30, Online - klassikaal, Les 4
event 16 januari 2025, 13:30-16:30, Online - klassikaal, Les 5
event 23 januari 2025, 13:30-16:30, Online - klassikaal, Les 6
event 30 januari 2025, 13:30-16:30, Online - klassikaal, Les 7
event 6 februari 2025, 13:30-16:30, Online - klassikaal, Les 8
computer Online: Online - klassikaal
3 dec. 2024 tot 4 feb. 2025
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 3 december 2024, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 1
event 10 december 2024, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 2
event 17 december 2024, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 3
event 7 januari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 4
event 14 januari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 5
event 21 januari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 6
event 28 januari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 7
event 4 februari 2025, 19:00-22:00, Online - klassikaal, Les 8
computer Online: Online - klassikaal
3 dec. 2024 tot 4 feb. 2025
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 3 december 2024, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 1
event 10 december 2024, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 2
event 17 december 2024, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 3
event 7 januari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 4
event 14 januari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 5
event 21 januari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 6
event 28 januari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 7
event 4 februari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 8
computer Online: Online - klassikaal
7 dec. 2024 tot 8 feb. 2025
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 7 december 2024, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 1
event 14 december 2024, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 2
event 21 december 2024, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 3
event 11 januari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 4
event 18 januari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 5
event 25 januari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 6
event 1 februari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 7
event 8 februari 2025, 10:00-13:00, Online - klassikaal, Les 8

Beschrijving

Als assistent horeca, voeding of voedingsindustrie assisteer je bij de productie en het verkoopklaar maken van voedingsmiddelen, bijvoorbeeld bij een bakker of in een restaurant. Je bent alert op afwijkingen en bedervingen van voeding en je werkt hygiënisch. Je krijgt opdrachten van je leidinggevende. Je maakt de werkruimte klaar voor gebruik, bewerkt en verpakt de producten om je te kunnen verkopen, controleert voorraden en registreert productiegegevens. Na afloop maak jij je werkplek en gebruikte machines schoon en je voert eventueel eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit. Je werkt onder begeleiding.

Doelgroep


Deze opleiding is bedoeld voor cursisten die zich willen ontwikkelen binnen het…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Horeca, Voedingsdeskundige, Klantgerichtheid, Eventmanagement en Ondernemen.

Als assistent horeca, voeding of voedingsindustrie assisteer je bij de productie en het verkoopklaar maken van voedingsmiddelen, bijvoorbeeld bij een bakker of in een restaurant. Je bent alert op afwijkingen en bedervingen van voeding en je werkt hygiënisch. Je krijgt opdrachten van je leidinggevende. Je maakt de werkruimte klaar voor gebruik, bewerkt en verpakt de producten om je te kunnen verkopen, controleert voorraden en registreert productiegegevens. Na afloop maak jij je werkplek en gebruikte machines schoon en je voert eventueel eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit. Je werkt onder begeleiding.

Doelgroep


Deze opleiding is bedoeld voor cursisten die zich willen ontwikkelen binnen het beschreven vakgebied. Deze MBO Beroepsopleiding omvat alleen de beroep specifieke onderdelen van de opleiding. De BPV-opdrachten, de talen, rekenvaardigheden en burgerschap vallen buiten de scope van deze opleiding.


Leerwijze


Bij Holland Opleidingen - Virtual Classroom studeer je online in kleine groepen. Via een videoverbinding zoals Zoom/Skype of Microsoft Teams volg je de studiebijeenkomsten. De groepen zijn niet groter dan 8 personen waardoor er voor iedere cursist voldoende aandacht is. Via de online verbinding geven onze bevlogen en ervaren vakdocenten de studiebijeenkomsten met veel enthousiasme. Je maakt opdrachten, cases en wanneer je vragen hebt, kun je deze stellen aan de desbetreffende docent.


Voorbereiding


Wanneer je kiest voor de dagopleiding, bereid je 2 studiebijeenkomsten per keer voor. Voor de avondopleiding bereid je 1 studiebijeenkomst per keer voor. Iedere studiebijeenkomst vergt ongeveer 3 tot 5 uren voorbereiding. Je dient je ook voor de eerste bijeenkomst voor te bereiden.


Diploma


Tijdens de opleiding worden de meeste modules afgerond met een schriftelijke toets. Voor bepaalde modules schrijf je een Verbeterplan Praktijk-Case. Door het schrijven van deze Verbeterplan Praktijk-Case kun je aantonen de behandelde onderwerpen te beheersen. Door het onderwerp toe te spitsen op de eigen situatie, kan het geleerde direct in de praktijk worden gebracht. Wanneer je alle modules met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële Holland Opleidingen Groep-diploma digitaal.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)