HR - Duale opleiding HR-Businesspartner

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

HR - Duale opleiding HR-Businesspartner

HR Ontwikkelhuis
Logo van HR Ontwikkelhuis

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeLoosdrecht, online en werkplek deelnemers
23 sep. 2022

Beschrijving

Duale opleiding HR-businesspartner:
kennis, kracht en persoonlijk leiderschap

Als jij professioneel de stap naar HR-businesspartner wilt maken, is het de hoogste tijd om je talenten tot wasdom te laten komen. Bij het HR Ontwikkelhuis helpen we jou om dit ook echt te gaan doen. Om jezelf eerlijk in de ogen te kijken en aan de slag te gaan met persoonlijke groei. Onze duale opleiding HR-businesspartner biedt je alle tools om je kennis en competenties uit te breiden. Bovendien leer je werken vanuit je eigen kracht. Je ontwikkelt je dus niet alleen op inhoud, maar versterkt ook je persoonlijk leiderschap. Precies de combinatie die deze opleiding zo waardevol maakt, voor jou én voor de organisati…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Duale opleiding HR-businesspartner:
kennis, kracht en persoonlijk leiderschap

Als jij professioneel de stap naar HR-businesspartner wilt maken, is het de hoogste tijd om je talenten tot wasdom te laten komen. Bij het HR Ontwikkelhuis helpen we jou om dit ook echt te gaan doen. Om jezelf eerlijk in de ogen te kijken en aan de slag te gaan met persoonlijke groei. Onze duale opleiding HR-businesspartner biedt je alle tools om je kennis en competenties uit te breiden. Bovendien leer je werken vanuit je eigen kracht. Je ontwikkelt je dus niet alleen op inhoud, maar versterkt ook je persoonlijk leiderschap. Precies de combinatie die deze opleiding zo waardevol maakt, voor jou én voor de organisatie.

Investeer in jezelf,
dan zorgen wij ervoor dat je met kennis en zelfvertrouwen de rol van businesspartner kunt pakken

De opleiding bestaat uit supervisiebijeenkomsten, trainingen in persoonlijk leiderschap en diverse inhoudelijke masterclasses. Tijdens de supervisie leer je de vertaalslag maken van theorie naar praktijk. Ook in de masterclasses wordt steeds ingespeeld op de actualiteit. Denk aan thema’s als: online managementvaardigheden, de transitie naar een nieuwe manier van werken, vergrijzing, reorganisaties, duurzame inzetbaarheid en het managen van diversiteit. Als HR-businesspartner moet je immers brede kennis hebben van wat er speelt – niet alleen in je organisatie, maar ook daarbuiten.

Je ontwikkelen doe je niet in je eentje

Jouw effectiviteit is niet alleen afhankelijk van de ruimte die je krijgt, maar vooral van de ruimte die je durft te pakken. En dat ontwikkel je niet in je eentje! Daarom werk je in de opleiding HR-businesspartner samen met HR-professionals van andere organisaties. Door je te toetsen aan anderen, ontwikkel jij een eigen visie op strategisch HR en leer je wat jouw aandeel kan zijn bij het realiseren van organisatiedoelstellingen. Jullie brengen elkaar tot nieuwe inzichten, waardoor je blikveld wordt vergroot. Leren ván en mét elkaar.

Post-HBO register opleiding

Deze duale opleiding HR-Businesspartner is geaccrediteerd door CPION. Dat betekent dat het een officiële Post-HBO registeropleiding is. En je dus een officieel certificaat ontvangt na afronding - goed voor je cv.

Als registeropleiding onderscheiden we ons in kwalitatieve zin van andere post-HBO opleidingen, doordat we inhoudelijk gericht zijn op actualiteit en marktrelevantie. Dat we samenwerken met experts uit de praktijk, is daarbij essentieel. Zo zorgen we voor een perfecte aansluiting tussen de opleiding en jouw dagelijkse praktijk.

Inhoud van het programma

 • Intake 
  Persoonlijk gesprek over jouw ontwikkelvraag
 • 6x Masterclass 
  Paradox Navigator, People Analytics, Strategische Personeelsplanning, Verandermanagement, Reorganisaties, Werkgeluk & talentmanagement
 • 3x Persoonlijk Leiderschap 
  Dag 1: ik als HR-professional, dag 2: ik en de ander, dag 3: ik en de organisatie
 • 12x Supervisie 
  Reflectie op modules en koppeling aan de praktijk
 • Coaching 
  Persoonlijk én via digitaal leerplatform
 • Toetsing 
  Schrijven en presenteren van een strategisch HR-plan
 • Slotgesprek 
  Coaching

Doelgroep

Deze opleiding is perfect voor HR-professionals met minimaal HBO-niveau die een sterk adviserende rol vervullen. En die zich dus graag willen ontwikkelen tot HR-businesspartner.

Studiebelasting

We verwachten dat je huiswerkopdrachten maakt ter voorbereiding op de ontmoetingen. Vaak zijn opdrachten gekoppeld aan je dagelijkse praktijk, maar het kan bijvoorbeeld ook leeswerk zijn of het schrijven van een reflectieverslag. 

Wat levert deelname op?

 • Zelfverzekerd en vol vertrouwen handelen
 • Vanuit verschillende stijlen gericht advies aan de business
 • Je bent in staat om een gedegen HR-plan te schrijven en te presenteren
 • Je kunt reflecteren op je gedragspatronen en deze als nodig aan te passen
 • Lever je een unieke bijdrage aan de ontwikkeling van anderen én de ontwikkeling van de organisatie
 • Heb je een vers uitgebreid HR-netwerk waarmee je kunt sparren
 • Zie je wat er speelt in jouw stakeholdersveld én weet je hoe dit te beïnvloeden op de juiste manier
 • Ben je in staat om people analytics, strategische personeelsplanning, verandermanagement, reorganisaties, werkgeluk en de nieuwste inzichten van Dave Ulrich toe te passen in de praktijk
 • Je ontvangt een officieel Post-HBO certificaat, goed voor je cv

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)