Effectief onderhandelen

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van HRM Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 HRM Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmersfoort
29 jun. 2021
placeAmersfoort
5 okt. 2021
placeAmersfoort
16 dec. 2021

Beschrijving

Betaalbare trainingen voor HR professionals

Als HR-functionaris onderhandelt u regelmatig. De ene keer over het scholingsbudget en de andere keer over de arbeidsvoorwaarden. Bent u na afloop van een gesprek of onderhandeling wel eens ontevreden over de resultaten? Had u er niet meer uit moeten halen? U laat zich misschien te veel leiden door emoties, de wensen van de andere partij of een gebrekkige voorbereiding en daardoor behaalt u niet het gewenste resultaat. In de Cursus effectief onderhandelen leert u in één dag beter gebruik te maken van uw kwaliteiten. U leert en oefent bovendien verschillende onderhandelingstechnieken. Zo krijgen uw gesprekken en onderhandelingen meer effect en laat u zich niet meer zo snel verrassen door uw t…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Betaalbare trainingen voor HR professionals

Als HR-functionaris onderhandelt u regelmatig. De ene keer over het scholingsbudget en de andere keer over de arbeidsvoorwaarden. Bent u na afloop van een gesprek of onderhandeling wel eens ontevreden over de resultaten? Had u er niet meer uit moeten halen? U laat zich misschien te veel leiden door emoties, de wensen van de andere partij of een gebrekkige voorbereiding en daardoor behaalt u niet het gewenste resultaat. In de Cursus effectief onderhandelen leert u in één dag beter gebruik te maken van uw kwaliteiten. U leert en oefent bovendien verschillende onderhandelingstechnieken. Zo krijgen uw gesprekken en onderhandelingen meer effect en laat u zich niet meer zo snel verrassen door uw tegenspelers.

Resultaat na de cursus effectief onderhandelen:

  • U voert met meer vertrouwen de onderhandelingen.
  •  
  • U kent verschillende onderhandelingsstijlen.
  •  
  • U kent onderhandelingstechnieken.
  •  
  • U verbetert uw gespreksvaardigheden.
  •  
  • U haalt meer uit uw gesprekken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)