De Strategische Rol van HR

Type product
Niveau

De Strategische Rol van HR

Human Insight
Logo van Human Insight

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Human Insight connects people successfully to strategic challenges within organisations.

De Strategische Rol van HR: een tweedelige training georganiseerd door Human Insight en internationale gastsprekers.

De manier waarop COVID-19 de organisaties en de wereldeconomie heeft beïnvloed, is verbijsterend. Echter, het is niet iets nieuws voor ons. De hoeveelheid complexiteit waarmee we te maken hebben groeit dagelijks, en de organisaties die zich kunnen aanpassen aan deze externe veranderingen zullen zich hierdoor onderscheiden van degenen die dat niet kunnen. Maar wat heeft HR hiermee te maken? Bij Human Insight geloven we dat elke organisatie een plek is waar getalenteerde mensen samenkomen om aan mooie dingen te werken. Wij zien een groeiende impact van HR op de prestaties van o…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Human Insight connects people successfully to strategic challenges within organisations.

De Strategische Rol van HR: een tweedelige training georganiseerd door Human Insight en internationale gastsprekers.

De manier waarop COVID-19 de organisaties en de wereldeconomie heeft beïnvloed, is verbijsterend. Echter, het is niet iets nieuws voor ons. De hoeveelheid complexiteit waarmee we te maken hebben groeit dagelijks, en de organisaties die zich kunnen aanpassen aan deze externe veranderingen zullen zich hierdoor onderscheiden van degenen die dat niet kunnen. Maar wat heeft HR hiermee te maken? Bij Human Insight geloven we dat elke organisatie een plek is waar getalenteerde mensen samenkomen om aan mooie dingen te werken. Wij zien een groeiende impact van HR op de prestaties van organisaties, het sturen van gedragingen van mensen, het ontwikkelen van talent, het investeren in mensen en het creëren van een ecosysteem waar mensen kunnen floreren. In de praktijk zijn er echter enkele belemmeringen om het bovenstaande uit te voeren. Deze obstakels heeft Human Insight in de loop der jaren onderzocht, samen met grote, internationaal gerenommeerde businessschools zoals London Business School, Ashridge Business School, Nyenrode Business Universiteit en Purdue University, waarna we deze in praktijk hebben gebracht met organisaties over de hele wereld.

In de loop van drie decennia hebben wij onze ‘best practices’ gebundeld en verschillende werkwijzen verzameld die kunnen helpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Bovendien hebben we een speciale online training ontwikkeld voor HR-professionals, HR-managers en leer- en ontwikkelingsspecialisten.

De Strategische Rol van HR is een tweedelige online training waarin we ingaan op de veranderende rol van HR en de impact die verandering heeft op de manier waarop we bedrijven organiseren en structureren. De training beslaat twee dagdelen met voorwerk en cursusopdrachten tussen de twee sessies in. Na afloop ontvangen alle deelnemers een certificaat van voltooiing.

Wat gaan we tijdens de training behandelen?

Hieronder hebben we de verschillende onderwerpen samengevat die we tijdens de online training zullen behandelen. Houd er rekening mee dat voorbereidend werk een onderdeel is van deze sessie.

Deel 1 (4 uur):

 • De geschiedenis van organisaties, disrupties en HR;
 • Het belang van de levenscycli van een organisatie;
 • Bedrijfscultuur, hoe cultuur ontstaat en hoe het prestaties beïnvloedt;
 • Interne organisatorische spanningen en waarom ze voorkomen;
 • Systemen van mensen, en hoe ze te beheren;
 • Gedragingen die ertoe doen;
 • Organisatorische eigenschappen;
 • Een flexibele organisatie en de zoektocht om beter in te spelen op veranderingen;
 • De belangrijkste uitdagingen waar HR vandaag de dag mee wordt geconfronteerd;
 • Reflectie en belangrijkste lessen uit de eerste sessie.

Cursusopdracht

Breng wat we u hebben geleerd in de praktijk door een organisatie-quickscan toe te passen op uw eigen bedrijf, of het bedrijf waar u voor werkt als vertrouwde HR-businesspartner.

Deel 2 (4 uur):

 • Presentatie van uw uitgevoerde quickscan en bespreking van bevindingen met vakgenoten;
 • Reflectie en belangrijkste lessen uit de eerste sessie;
 • Een inleiding tot psychologische veiligheid, cognitieve en strategische diversiteit en waarom deze belangrijk zijn;
 • Het ontwikkelen van mensen, leiderschapsontwikkeling, capaciteiten en managementvaardigheden;
 • Belangrijkste take-aways uit het programma en de volgende stappen. Key-learnings in de praktijk brengen.

Waarom deelnemen en wat levert het u op?

U zult nieuwe inzichten krijgen die van invloed zijn op de prestaties van de organisatie en op de praktische manieren om gedragsverandering te sturen. U kunt analyseren en aanwijzen waar de samenwerking tussen businessunits en groepen mensen ondermaats presteert. Je bent in staat om een framework voor verandering te communiceren naar belanghebbenden binnen de organisatie. Bovendien ontvang je het boek ‘Always Change a Winning Team’ geschreven door Peter Robertson en krijgt u toegang tot de online introductiecursus rond het onderwerp Quality of Interaction en psychologische veiligheid, gepresenteerd door David Lewis, London Business School.

Investering

De prijs van de Strategische Rol van HR is vastgesteld op 250 euro per persoon, exclusief belastingen. Als u meer dan drie mensen voor uw organisatie wilt inschrijven, neem dan contact op met Human Insight, specifiek Karina Steens via ksteens@human-insight.com.

De prijs is inclusief:

 • Toegang tot het online programma gehost door Human Insight;
 • Toegang tot opnames van online sessies;
 • Boek ‘Always Change a Winning Team’ geschreven door Peter Robertson;
 • Online module ‘Quality of Interaction – Introduction Course‘ gehost door David Lewis;
 • Cursusopdrachten en materialen.

Heeft u vragen? Stel ze aan Sebastian Hamers.

E-mail: shamers@human-insight.com

Telefoon: +31 6 53 61 19 76

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)