Teamperformance

Tijdsduur

Teamperformance

Human Insight
Logo van Human Insight

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Human Insight biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Human Insight connects people successfully to strategic challenges within organisations.

Doelgroep: mensen die projectteams aansturen en mensen die onderdeel zijn van een team

Als team sta je vaak voor uitdagingen die moeten worden volbracht of doelstellingen die moeten worden behaald. Dit kan belemmerd worden door het feit dat de teamleden niet goed met elkaar overweg kunnen, omdat ze elkaars invalshoeken niet goed kennen of begrijpen. Dit kan de teamdynamiek negatief beïnvloeden. In de training ‘Team performance’ gaan we dit aanpakken en geven we je handvatten voor hoe je hiermee overweg kan als leidinggevende. Hoe speel je in op de behoeften van je team en wanneer hak je juist de nodige knopen door? Aan de hand van de AEM-Cube assessment kijken wij wie jij bent als leidingge…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Human Insight connects people successfully to strategic challenges within organisations.

Doelgroep: mensen die projectteams aansturen en mensen die onderdeel zijn van een team

Als team sta je vaak voor uitdagingen die moeten worden volbracht of doelstellingen die moeten worden behaald. Dit kan belemmerd worden door het feit dat de teamleden niet goed met elkaar overweg kunnen, omdat ze elkaars invalshoeken niet goed kennen of begrijpen. Dit kan de teamdynamiek negatief beïnvloeden. In de training ‘Team performance’ gaan we dit aanpakken en geven we je handvatten voor hoe je hiermee overweg kan als leidinggevende. Hoe speel je in op de behoeften van je team en wanneer hak je juist de nodige knopen door? Aan de hand van de AEM-Cube assessment kijken wij wie jij bent als leidinggevende en teamlid, wat jouw natuurlijke krachten en bijdragen aan groei en verandering zijn, en waar er nog mogelijke uitdagingen liggen. Dit doen wij aan de hand van zelf-assessments. Ook kijken wij hoe jouw natuurlijke bijdrage aan talent zich verhoudt tot andere deelnemers binnen het team en andersom, door middel van feedbackbeelden. Hier komt uit naar voren hoe homogeen of divers het team is, waarbij we streven naar zo veel mogelijk diversiteit. 

Resultaatgebieden en talent

Bovendien is het onontkomelijk dat je als team bepaalde verwachtingen van elkaar hebt. Tijdens deze training nemen we daarom ook onder de loep of de resultaatgebieden van het team ook daadwerkelijk in lijn zijn met de talenten binnen het team om deze resultaatgebieden in te vullen. 

Bestaande regels en afspraken

Een bijkomende factor is dat er in teamverband zowel informele als formele afspraken bestaan wat betreft gedrag, gewoonten en onderhuidse menselijke aspecten die binnen een team tot stand zijn gekomen. Deze voelen teamleden wel aan van anderen, maar deze zijn ook lastig te doorbreken. Daarom zal tijdens de training ook aandacht worden besteed aan deze afspraken.

Teamcontext

Ten slotte nemen we tijdens deze training de teamcontext waarbinnen het team opereert onder de loep. Zijn jullie een snelgroeiend bedrijf? Dan moet er snel geacteerd worden en op zoek worden gegaan naar dialogen om die snelheid te kunnen maken. Maakt jullie bedrijf bijvoorbeeld een transitie door of heerst er onzekerheid? Dan kijken wij naar de aspecten die van buitenaf invloed hebben op jouw team, bijvoorbeeld stress en hoe je als team hier het best mee om kunt gaan. 

De training ‘Team performance’ heeft een duur van 8, 16 of 24 uur, afhankelijk van de wensen van de groep. Er worden praktische stappen en inzicht gegeven om aan de teamperformance te werken. Hierbij helpen wij ook om de volgende stap te nemen in hoe zaken beter ingevuld en gedaan kunnen worden. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)