Leesvaardigheid Engels

Niveau
Tijdsduur

Leesvaardigheid Engels

ICT Academie Apeldoorn
Logo van ICT Academie Apeldoorn
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 ICT Academie Apeldoorn heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Tegenwoordig vind je bijna overal wel de Engelse taal terug. Studies zijn vaak in het Engels en anders de studieboeken wel. Maar ook na de opleiding is de arbeidsmarkt doordrenkt van het Engels. Doordat veel bedrijven internationaal werken, verloopt het grootste deel van de communicatie in het Engels. Gelukkig kunnen Nederlanders best goed Engels toch? Maar hoe doe je dat als Engels je toch niet zo makkelijk afgaat? Tijdens deze cursus krijg je handvatten om je Engels te verbeteren. Hoe begrijp je wat er in je studieboeken gezegd wordt, hoe voorkom je bepaalde veelvoorkomende fouten en hoe zorg je ervoor dat je communicatie zonder problemen verloopt. Er wordt aandacht besteed aan verschillen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Engels, Nederlands, Duits, Engels schrijven en Zakelijk Engels.

Tegenwoordig vind je bijna overal wel de Engelse taal terug. Studies zijn vaak in het Engels en anders de studieboeken wel. Maar ook na de opleiding is de arbeidsmarkt doordrenkt van het Engels. Doordat veel bedrijven internationaal werken, verloopt het grootste deel van de communicatie in het Engels. Gelukkig kunnen Nederlanders best goed Engels toch? Maar hoe doe je dat als Engels je toch niet zo makkelijk afgaat? Tijdens deze cursus krijg je handvatten om je Engels te verbeteren. Hoe begrijp je wat er in je studieboeken gezegd wordt, hoe voorkom je bepaalde veelvoorkomende fouten en hoe zorg je ervoor dat je communicatie zonder problemen verloopt. Er wordt aandacht besteed aan verschillende onderdelen binnen de Engelse taal, waarbij de focus gelegd wordt op de veelgebruikte terminologie in de ICT.

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen die handvatten wil om zijn Engels te verbeteren.

Leerdoelen

  • U weet wat u kunt doen om een Engelse tekst beter te begrijpen.
  • U vergroot uw Engelse woordenschat onder andere aan de hand van context, en voor- en achtervoegsels.
  • U kent de basis van de Engelse grammatica.

Lesprogramma

De cursus bestaat uit twee lessen verdeeld over twee dagen. Iedere les duurt drie uur.

  • Dag 1 - Herhaling basisgrammatica, woordenschat in teksten
  • Dag 2 - Begrijpend lezen in het Engels
Tijdens de lessen is er uiteraard voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het maken van oefeningen.

Benodigdheden

U krijgt tijdens de cursus een reader waaruit gewerkt wordt. Dit reader is inbegrepen bij de cursusprijs.

Toets

Er is geen afsluitende toets voor deze cursus.

Diversen

n.v.t.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Engels.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)