Privacy en persoonsgegevens: de basis (6 PO)

Niveau
Tijdsduur
Logo van ICTRecht Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 ICTRecht Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

ICTRecht Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam

Beschrijving

Wanneer is de AVG van toepassing, wat is een persoonsgegeven en waar moet u rekening mee houden op privacygebied? In deze dagtraining wordt de AVG op hoofdlijnen uitgewerkt om zo het kader voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te kunnen realiseren.

De insteek van de training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Door de IAPP is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Dat geeft u de mogelijkheid om CPE punten te verdienen, die privacy professionals nodig hebben om hun IA…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wanneer is de AVG van toepassing, wat is een persoonsgegeven en waar moet u rekening mee houden op privacygebied? In deze dagtraining wordt de AVG op hoofdlijnen uitgewerkt om zo het kader voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te kunnen realiseren.

De insteek van de training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Door de IAPP is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Dat geeft u de mogelijkheid om CPE punten te verdienen, die privacy professionals nodig hebben om hun IAPP certificeringen (zoals CIPP/E) te behouden. 

Pakketdeal privacywetgeving 12PO
In combinatie met de verdiepingstraining privacywetgeving slechts €1165,- i.p.v. €1298,- excl. btw.

Pakketdeal privacywetgeving 16PO
In combinatie met de verdiepingstraining privacywetgeving en de masterclass verwerkersovereenkomst slechts €1442,- i.p.v. €1697,-. excl. btw.

Wilt u gebruik maken van een van deze pakketten? Geef dit aan bij het opmerkingenveld bij het inschrijven.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Toetsen wanneer gegevens persoonsgegevens zijn
  • De basisbeginselen van omgang met persoonsgegevens benoemen
  • De vereisten voor de verschillende grondslagen voor verwerking toetsen
  • Kernbegrippen rondom technische en organisatorische beveiliging, DPIA’s en privacy by design and default toepassen

Interactief en praktijkgericht
De insteek van de training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Trainingsmateriaal
U ontvangt het handboek de AVG en Uitvoeringswet AVG Artikelsgewijs Commentaar van Arnoud Engelfriet, Peter Kager en Lisette Meij (t.w.v. €86,50) gratis wanneer u deelneemt aan de basis- en verdiepingstraining privacywetgeving.

Volgt u één van de twee trainingen, dan kunt u het handboek bijbestellen voor gereduceerd tarief van € 50,- inclusief btw (exclusief verzendkosten mocht u het eerder willen ontvangen).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)