IAS/IFRS in de praktijk

Tijdsduur
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

IFBD - Institute for Business Development biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Brussel, Gent

Beschrijving

WAT MAAKT DEZE TRAINING UNIEK

De meeste IAS-IFRS trainingen verliezen zich in een opsomming van relevante maar vaak ook irrelevante aanpassingen, normen en wijzigingen.  Als financieel verantwoordelijke, accountant of directeur heeft u in allereerste instantie nood aan een strategische visie op IFRS.  Daarom koos het IFBD voor een aanpak waarbij praktijk centraal staat.  Aan de hand van een real life jaarrekening maakt u met onze docenten diverse Excel-modellen die u helpen bij het vertalen van cijfers naar uw organisatie.  Zo krijgt iedere deelnemer naast een overzichtelijke map, een CD-ROM meegeleverd, die alle gebruikte modellen bevat.  U kunt én mag de modellen aanpassen voor gebruik in…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

WAT MAAKT DEZE TRAINING UNIEK

De meeste IAS-IFRS trainingen verliezen zich in een opsomming van relevante maar vaak ook irrelevante aanpassingen, normen en wijzigingen.  Als financieel verantwoordelijke, accountant of directeur heeft u in allereerste instantie nood aan een strategische visie op IFRS.  Daarom koos het IFBD voor een aanpak waarbij praktijk centraal staat.  Aan de hand van een real life jaarrekening maakt u met onze docenten diverse Excel-modellen die u helpen bij het vertalen van cijfers naar uw organisatie.  Zo krijgt iedere deelnemer naast een overzichtelijke map, een CD-ROM meegeleverd, die alle gebruikte modellen bevat.  U kunt én mag de modellen aanpassen voor gebruik in de eigen organisatie.

U LEERT GEDURENDE DEZE TRAINING :

- Wat betekent IFRS voor u als financieel manager?
- Hoe kunt u vandaag IFRS in het voordeel van uw onderneming toepassen?
- Hoe implementeert u IFRS tegen minimale kosten?
- Welke Excel-modellen kunt u hierbij gebruiken?
- Wat is de impact ook voor niet-beursgenoteerde bedrijven en KMO’s?

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: IFRS.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)