Leiding geven aan experten en kenniswerkers

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Leiding geven aan experten en kenniswerkers

IFBD - Institute for Business Development
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVan der Valk Hotel Antwerpen - Luitenant Lippenslaan 66, 2140 Antwerpen
18 nov. 2024

Beschrijving

Als leidinggevende van (soms eigen-)wijze professionals, experten of kenniswerkers, beheerst u het subtiele spel van geven en nemen. Finaal bent u de baas, maar uw experten weten het vaak net zo goed en liefst nog beter. Want dat is net hun rol en opdracht. Maar hoe gaat u hier mee om? Hoe stuurt u een groep van dergelijke autonome kenniswerkers? Wat motiveert die vaak eigenwijze professional? Een specialist geeft de goede antwoorden. Maar als manager stelt u de juiste vragen. Dit betekent dat u – bij het aansturen van (technische) professionals – niet als specialist mag denken. En dit is niet steeds even makkelijk. Daarom organiseert het IFBD deze unieke tweedaagse workshop waarbij u – als …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Motiveren, Leidinggeven, Feedback geven, Durf & Daadkracht en Persoonlijk Leiderschap.

Als leidinggevende van (soms eigen-)wijze professionals, experten of kenniswerkers, beheerst u het subtiele spel van geven en nemen. Finaal bent u de baas, maar uw experten weten het vaak net zo goed en liefst nog beter. Want dat is net hun rol en opdracht. Maar hoe gaat u hier mee om? Hoe stuurt u een groep van dergelijke autonome kenniswerkers? Wat motiveert die vaak eigenwijze professional? Een specialist geeft de goede antwoorden. Maar als manager stelt u de juiste vragen. Dit betekent dat u – bij het aansturen van (technische) professionals – niet als specialist mag denken. En dit is niet steeds even makkelijk. Daarom organiseert het IFBD deze unieke tweedaagse workshop waarbij u – als coach of leidinggevende van een technisch team – leert hoe u uw technische specialisten moet aansturen.

Leermethodiek

Gedurende de ganse training komt u terecht in een fictieve onderneming met alleen maar eigenwijze professionals … Aan de hand van een sparring-acteur leert u hoe u kunt doordringen tot de ander, het probleem duidelijk stelt en dit ook aanpakt. In een veilige en beschermde omgeving kunt u uw eigen cases aanbrengen of werken met de cases aangebracht door docent en acteur.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)