SAFe 5.0 Program Consultant (SPC)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van International Management Forum (IMF)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 International Management Forum (IMF) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
17 mei. 2021 tot 20 mei. 2021
placeAmsterdam
22 jun. 2021 tot 25 jun. 2021
placeAmsterdam
5 jul. 2021 tot 8 jul. 2021
placeAmsterdam
9 aug. 2021 tot 12 aug. 2021
placeAmsterdam
6 sep. 2021 tot 9 sep. 2021
placeAmsterdam
4 okt. 2021 tot 7 okt. 2021
placeAmsterdam
2 nov. 2021 tot 5 nov. 2021
placeAmsterdam
6 dec. 2021 tot 9 dec. 2021

Beschrijving

SAFe Program Consultant (SPC) – succesvol implementeren van SAFe

In deze 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training wordt u door Scaled Agile geaccrediteerde SAFe Program Consultant Trainers (SPCTs) opgeleid tot SAFe Program Consultant (SPC) en wordt u voorbereid op het internationale SAFe 5.0 Program Consultant (SPC) examen. In deze officiële SPC training leert u hoe u een Lean-Agile transformatie kunt leiden door gebruik te maken van de praktijken en principes van het Scaled Agile Framework (SAFe). U leert hoe u efficiënt programma's kunt coachen, Agile Release Trains (ARTs) kunt lanceren, een continue leveringspijplijn en DevOps cultuur kunt bouwen en een Lean portfolio mogelijk kun…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Consultancy, SAFe Agile, Beïnvloeden, Samenwerken en Non-verbaal communiceren.

SAFe Program Consultant (SPC) – succesvol implementeren van SAFe

In deze 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training wordt u door Scaled Agile geaccrediteerde SAFe Program Consultant Trainers (SPCTs) opgeleid tot SAFe Program Consultant (SPC) en wordt u voorbereid op het internationale SAFe 5.0 Program Consultant (SPC) examen. In deze officiële SPC training leert u hoe u een Lean-Agile transformatie kunt leiden door gebruik te maken van de praktijken en principes van het Scaled Agile Framework (SAFe). U leert hoe u efficiënt programma's kunt coachen, Agile Release Trains (ARTs) kunt lanceren, een continue leveringspijplijn en DevOps cultuur kunt bouwen en een Lean portfolio mogelijk kunt maken.

De eerste twee dagen van de training - Leading SAFe - zullen u voorzien van de basis om SAFe aan anderen te kunnen onderwijzen. De laatste twee dagen richten zich uitsluitend op wat er nodig is om SAFe succesvol in uw onderneming te implementeren.

SAFe Program Consultant (SPC) – wat leert u?

In deze 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training leert u hoe u de rol van SAFe Program Consultant (SPC) het beste kunt vervullen en wordt u voorbereid op het internationale SAFe 5.0 Program Consultant (SPC) examen van Scaled Agile. U leert o.m.:

 • een Lean-Agile transformatie van uw onderneming leiden;
 • het Scaled Agile Framework (SAFe) implementeren;
 • een Lean portfolio aanmaken;
 • de organisatie afstemmen op een gemeenschappelijke taal en manier van werken;
 • een waardestroom identificatie uitvoeren;
 • Agile Release Trains (ARTs) lanceren en ondersteunen en large solutions coördineren;
 • een implementatie-uitrol/strategie opbouwen en uitvoeren;
 • het Scaled Agile Framework (SAFe) configureren voor een specifieke bedrijfscontext;
 • managers en leidinggevenden opleiden m.b.t. Leading SAFe;
 • handelen als een SAFe 5.0 Lean Agile leader (SL) certificeringsvertegenwoordiger; en
 • uw learning journey voortzetten en ingeschakeld worden om andere SAFe rollen in uw onderneming te trainen.

SAFe Program Consultant (SPC) – voor wie?

De 4-daagse SAFe Program Consultant (SPC) training en certificering is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk voor en betrokken zijn bij de implementatie van Agile programma's en portfolio's in organisaties die de omschakeling willen maken naar Lean-Agile. Wij denken dan aan consultants, leidinggevenden, managers en directeuren; portfolio beheerders; personeel van het Project Management Office (PMO); professionals, quality assurance- (qa) en IT-beheer; programma- en projectmanagers; product managers en product lijnmanagers; personeel van procesleiding en lifecycle beheer; enterprise, system en solution architecten; change managers, leden van het Lean-Agile Center of Excellence (LACE) en de Agile werkgroep.

Over Scaled Agile

Scaled Agile is de bedenker van het Scaled Agile Framework (SAFe). Het Scaled Agile Framework (SAFe) is het meest uitgebreide framework voor Lean-Agile werken bedrijfsbreed (scaled) ter wereld. Scaled Agile zal naar verwachting de gevestigde orde worden. 

Over het Scaled Agile Framework (SAFe)

Het Scaled Agile Framework (SAFe) is het meest vooraanstaande raamwerk ter wereld dat grote organisaties in staat stelt om een agile manier van werken te implementeren. SAFe wordt door 70% van de Fortune 100 toegepast. Meer dan 160.000 professionals in meer dan 100 landen zijn inmiddels getraind in een of meerdere SAFe certificeringen.

SAFe Program Consultant (SPC) – voorkennis

U heeft geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan deze SAFe Program Consultant (SPC) training. Enige ervaring op het gebied van Agile en Scrum en kennis van en ervaring op het gebied van project management is evenwel gewenst.

Wanneer u wilt deelnemen aan het SAFe 5.0 Program Consultant (SPC) examen dan raden wij u aan dat u:

 • minimaal 5 jaar ervaring heeft in software ontwikkeling, testen, business analyse of product- of project management;
 • 3 of meer jaar ervaring heeft in Agile;
 • over een of meer relevante Agile certificeringen beschikt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)