Impact a la carte

Impact a la carte

Adres:

Grote Houtstraat, 144 NR
2011sw HAARLEM

Beschrijving

In de trainingen van Impact a la carte ontwikkel je jezelf terwijl je het verschil maakt voor een ander. Zo groeit iedereen.

Kies bijvoorbeeld voor Witlof with love; deze workshop geeft je inzichten en tools voor waardecreatie voor klant, organisatie en de maatschappij. Van winst naar waarde in je werk. De dag sluiten we af met een praktijkonderdeel; we snijden witlof met liefde en koken soep met d…

Lees de volledige beschrijving

In de trainingen van Impact a la carte ontwikkel je jezelf terwijl je het verschil maakt voor een ander. Zo groeit iedereen.

Kies bijvoorbeeld voor Witlof with love; deze workshop geeft je inzichten en tools voor waardecreatie voor klant, organisatie en de maatschappij. Van winst naar waarde in je werk. De dag sluiten we af met een praktijkonderdeel; we snijden witlof met liefde en koken soep met de opa’s en oma’s van stichting Oma’s Soep. Het tafelgesprek wordt inhoudelijk begeleid, zodat de theorie voldoende aan bod komt. Geen rollenspellen dus, maar een échte praktijksituatie. Zo kun je authentiek aan de slag met jouw nieuwverworven skills en inzichten.

Impact a la carte werkt met meerdere stichtingen samen. Kijk voor een overzicht op de website. De stichting van jouw keuze ontvangt een financiële bijdrage, als dank voor jouw leerervaring. Ook zo maken we samen impact.  Deze vorm van ervarend leren versterkt jouw leereffect terwijl er échte impact wordt gemaakt.

APK’tje werkgeluk
De training wordt afgesloten met een evaluatie op de belangrijkste pijlers van werkgeluk, voor meer regie op een werkgelukkiger leven.

Dit betekent voor jou:
·       Jezelf ontwikkelen terwijl je het verschil maakt voor een ander. Zo groeit iedereen.
·       Maar één keer je agenda bezet en toch dubbel zoveel impact!
·       Van weten naar doen naar zijn; ervarend leren voor duurzaam effect.   

“In een tijd van digitalisering, volle agenda’s en hybride werken blijft er minder tijd over voor echte verbinding en impact. Terwijl ons verlangen naar betekenisvol werk juist groeit. Verbinding en betekenis creëer je met je hart. Zet ‘m dus in. Zo zorg je op betekenisvolle wijze voor meer geluk in je werk en je ontwikkeling.”  Lindy Maris - trainer Impact a la carte

Ervaring met Impact a la carte?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Impact a la carte? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.