Developing RESTful Web Services with Java

Type product
Tijdsduur
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

In deze training leert u RESTful web services ontwikkelen en gebruiken op basis van Java technologie. RESTful web services worden steeds vaker gebruikt in plaats van SOAP web services en lenen zich vooral uitstekend voor het aanbieden van API’s op internet. Ondanks dat de concepten achter RESTful web services eenvoudig lijken, is het implementeren van goede services niet eenvoudig. In deze training leert u dit op de juiste manier doen. U leert alles over de theorie van RESTful web services en leert services ontwikkelen op basis van JAX-RS, de API om RESTful web services te ontwikkelen. Ook leert u verschillende type clients voor services te ontwikkelen. De training is gebaseerd op JAX-RS 2.0…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Java 7, Java EE, Java, JavaScript en Java Certified Associate.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

In deze training leert u RESTful web services ontwikkelen en gebruiken op basis van Java technologie. RESTful web services worden steeds vaker gebruikt in plaats van SOAP web services en lenen zich vooral uitstekend voor het aanbieden van API’s op internet. Ondanks dat de concepten achter RESTful web services eenvoudig lijken, is het implementeren van goede services niet eenvoudig. In deze training leert u dit op de juiste manier doen. U leert alles over de theorie van RESTful web services en leert services ontwikkelen op basis van JAX-RS, de API om RESTful web services te ontwikkelen. Ook leert u verschillende type clients voor services te ontwikkelen. De training is gebaseerd op JAX-RS 2.0. Alle nieuwe features sinds Java EE 7 zullen aan bod komen.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.