Pragmatic JavaScript

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Pragmatic JavaScript

Info Support
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,3 (uit 19 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVeenendaal
14 okt. 2024 tot 17 okt. 2024

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Bij deze praktisch ingestoken training gaan we in op hoe het hedendaagse webapplicatielandschap eruitziet. Hierbij zal de focus liggen op het ecosysteem en wat webontwikkelaars aan opties hebben om hun project mee uit te voeren. Denk hierbij aan een afweging tussen Node.js- en frontendframeworks, hoe je testen faciliteert bij een project, hoe je codekwaliteit hoog houdt met bijv. linters en hoe je een build inricht met bijv. TypeScript of webpack. Ook een aantal technische aspecten van het werken met JavaScript komen aan bod, zoals de event loop, ES Modules en async iterators. Tenslotte behandelen we ook nog een aantal veelgebruikte libraries zoals RxJS en lodash. Aan het eind van deze train…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: JavaScript, (X)HTML & CSS, NodeJS, Angular en Front-end web development.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Bij deze praktisch ingestoken training gaan we in op hoe het hedendaagse webapplicatielandschap eruitziet. Hierbij zal de focus liggen op het ecosysteem en wat webontwikkelaars aan opties hebben om hun project mee uit te voeren. Denk hierbij aan een afweging tussen Node.js- en frontendframeworks, hoe je testen faciliteert bij een project, hoe je codekwaliteit hoog houdt met bijv. linters en hoe je een build inricht met bijv. TypeScript of webpack. Ook een aantal technische aspecten van het werken met JavaScript komen aan bod, zoals de event loop, ES Modules en async iterators. Tenslotte behandelen we ook nog een aantal veelgebruikte libraries zoals RxJS en lodash. Aan het eind van deze training ben je in staat een afweging te maken tussen de verschillende libraries, frameworks en tools die zich in het webapplicatielandschap bevinden. Je zult begrijpen wat ze doen, wat de voor- en nadelen ervan zijn en je kunt bepalen of je ze wilt inzetten op jouw project(en).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: JavaScript.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)