Werk aan je carriere

Type product

Werk aan je carriere

Interplein
Logo van Interplein
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,6 Interplein heeft een gemiddelde beoordeling van 6,6 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

*** Bij deze bestelling krijg je een gratis Bol.com cadeaukaart van 40 euro. Deze is vrij te besteden en wordt na je aanvraag naar je thuisgestuurd. ***

Het Carrière Pakket  Voor veel mensen is hun werk erg belangrijk. Niet alleen vanwege het salaris. Het is geweldig wanneer je leuke collega’s hebt, je goed overweg kunt met je baas, en wanneer je werk gewaardeerd wordt. Het is belangrijk dat je investeert in je werk zodat je dit iedere dag met veel plezier doet. Hieronder staan veel online trainingen die je hierbij kunnen helpen.
Alle trainingen zijn in het Nederlands en bevatten soms gratis Engelstalig bonusmateriaal. De meeste cursussen duren een uur. Sommige zijn wat uitgebreider en du…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

*** Bij deze bestelling krijg je een gratis Bol.com cadeaukaart van 40 euro. Deze is vrij te besteden en wordt na je aanvraag naar je thuisgestuurd. ***

Het Carrière Pakket  Voor veel mensen is hun werk erg belangrijk. Niet alleen vanwege het salaris. Het is geweldig wanneer je leuke collega’s hebt, je goed overweg kunt met je baas, en wanneer je werk gewaardeerd wordt. Het is belangrijk dat je investeert in je werk zodat je dit iedere dag met veel plezier doet. Hieronder staan veel online trainingen die je hierbij kunnen helpen.
Alle trainingen zijn in het Nederlands en bevatten soms gratis Engelstalig bonusmateriaal. De meeste cursussen duren een uur. Sommige zijn wat uitgebreider en duren twee of drie uur.

Dit pakket van online trainingen is een must-have voor iedereen die zijn of haar carrière wil verbeteren. Alle trainingen zijn los te volgen. Je krijgt 12 maanden de tijd hiervoor. Daarna kun je tegen een kleine vergoeding optioneel verlengen.

Investeer in je carrière.

Het pakket bestaat uit de volgende trainingen:

Nieuwe baan?

 1. Solliciteren
  Solliciteren met social media. Het doel van deze cursus is om je inzicht geven in de mogelijkheden, beperkingen en valkuilen van het solliciteren met social media. Verder krijg je ook enkele tips, waarbij duidelijk zal worden waar je op moet letten en wat je beter wel en niet kunt doen bij het solliciteren met social media. Uiteindelijk zal je leren hoe je social media kunt gebruiken om te solliciteren. Als introductie krijg je algemene tips over solliciteren: de sollicitatieprocedure, je CV, de sollicitatiebrief en het sollicitatiegesprek.
  Duur 1 uur.
  lees meer

 2. LinkedIn en Netwerken
  Netwerken moeilijk? Als jij het hiermee eens bent, dan hoor je bij het merendeel van de bevolking dat zegt netwerken lastig te vinden. Door te leren hoe je slim kunt netwerken, kun je een grote voorsprong opbouwen op je concurrenten.

Met de LinkedIn videotraining leer je stapsgewijs de kneepjes van het vak en krijg je extra tips om positief op te vallen tussen de rest. Weet jij bijvoorbeeld hoe je jouw vakkennis zo aantrekkelijk mogelijk presenteert? Hoe je dagelijks nieuwe, interessante mensen leert kennen? En hoe jij een gewaardeerde netwerkpartner wordt voor de mensen om je heen? Hoe kom je bovenaan in de zoekresultaten van LinkedIn?

Duur: 3 uur

Carrière maken binnen je bedrijf?

 1. Assertiviteit
  We introduceren je in de theorie en de praktijk van de assertiviteit in vijf toegankelijke video’s. De informatie komt terug in een beknopt, schriftelijk overzicht.
  We bespreken storende factoren als sociale angst of manipulatief gedrag. We gaan in op verschillende theorieën over hoe een persoonlijkheid zich vormt, hoe een zelfbeeld tot stand komt, en hoe zich dit kan uiten in sub-assertief of juist in agressief-assertief gedrag, en geven praktische tips voor het vergemakkelijken van communicatie.
  Door middel van oefeningen die je zelf kunt uitvoeren kun je je eigen houding leren herkennen en zo nodig veranderen.
  Duur 1 uur


 2. Communicatie training
  Goede communicatie op de werkvloer is de kern van een succesvolle onderneming.
  Deze training bevat twee hoofddelen: Feedbackregels en luistervaardigheden 

Duur 1 uur

 1. Communicatie training voor leidinggevenden
  Goede communicatieve vaardigheden, een vereiste eigenschap die we in bijna elke vacature wel beschreven terugvinden en waar we allemaal over beweren te beschikken in onze sollicitatiebrieven. Maar wat zijn goede communicatieve vaardigheden eigenlijk? Waarom is het zo belangrijk om over goede communicatieve vaardigheden te beschikken op het werk? En zijn we echt zo communicatief vaardig als we denken?

Deze zelfinstructietraining is gericht aan leidinggevenden die graag hun communicatieve vaardigheden op het werk willen versterken en doelgerichte gesprekken willen leren voeren met hun werknemers. Tijdens de training ga je onder andere meer leren over de basistheorieën over communicatie en leiderschap, de verschillende gesprekstechnieken en hoe je deze kunt toepassen op de werkvloer in verschillende situaties.

Duur 1 uur


 1. Hoe training ik mijn hersenen?
  Heb je problemen met concentreren? Er zijn manieren om je IQ en je focus te vergroten.

Moet je sneller werken, maar probeer je het opnieuw en opnieuw  zonder de resultaten te zien? Je kunt het doen door de juiste training te volgen. Er zijn echt manieren waarop je je intelligentie en je hersenkracht kunt stimuleren om bijna alles te bereiken.

Met deze 10-delige videotraining:

 • Leer je hoe je tastbare, meetbare verbeteringen in je leven kunt bewerkstelligen door je te richten op manieren om je IQ en je focus te vergroten.
 • Zie je hoe je je intelligentie en focus in grote mate kunt vergroten.
 • Zie je hoe je scherper kunt worden, hoe je sneller kunt leren en hoe je je sociale IQ kunt verbeteren.
 • Weet je hoe je je hersenen moet trainen op dezelfde manier waarop je normaal je lichaam zou trainen.


Duur 1 uur


 1. Hoe krijg ik meer productiviteit?
  In de cursus productiviteit leer je hoe je door middel van simpele tips een súper productief persoon kunt worden. Het is tegenwoordig zo makkelijk om afgeleid te raken door al die mobieltjes, laptops en tablets om ons heen en mensen die van alles van je willen, maar hoe zorg je ervoor dat al deze afleidingen niet ten koste gaan van jouw productiviteit? Daar kom je met de cursus productiviteit achter!

Duur 2 uur
lees meer

 1. Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  Echt zelfvertrouwen is gebaseerd op competentie. Als je weet dat je in staat bent om taken met de juiste kennis en vaardigheden te verrichten, dan zal je zelfvertrouwen groeien. In deze videocursus leer hoe je ergens het beste in kan worden en hoe je dit kan gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten. Je leert het verschil tussen intern en extern zelfvertrouwen en waarom het zo belangrijk is dat deze twee met elkaar zijn verbonden. Je stelt jouw eigen stappenplan op voor meer zelfvertrouwen en ontdekt waar jouw geheime talenten liggen. Kortom: aan het einde van deze cursus heeft je zelfvertrouwen een enorme boost gekregen.

Met deze cursus leer je hoe je een eindeloos sterk zelfvertrouwen kunt ontwikkelen dat je zal helpen om alle obstakels en uitdagingen te overwinnen!
Duur 1 uur

 1. Sales training.
  Bij sales draait het om resultaten. Zonder enige kennis van deze aparte tak van het bedrijfsleven is het echter lastig om deze resultaten te bereiken. Want wat is nu de beste sales-techniek en hoe verkoop je het meest?

  Duur 1 uur
  lees meer

 2. Hoe ga ik om met stress op mijn werk?
  Stress is een overdreven variant van gewone spanning. Een beetje gezonde spanning is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Dit zorgt er namelijk voor dat het lichaam in staat van paraatheid is, klaar om tot actie over te gaan. De hersenen geven een seintje aan het lichaam om het hormoon adrenaline aan te maken. Het hart gaat hierdoor sneller kloppen, de ademhaling versnelt en spieren spannen zich aan. De effecten houden doorgaans slechts kort aan, waarna het lichaam de tijd krijgt om zich te herstellen.

Pas wanneer er teveel spanning aanwezig is, leidt dit tot de klachten. Misschien ligt het probleem in de prestatiedruk die door de huidige maatschappij wordt opgelegd of de hoge lat die we voor onszelf leggen.

Wanneer de stress over een langere periode aanhoudt kunnen de effecten ervoor zorgen dat je overspannen raakt of misschien zelfs een burn-out krijgt. Een flinke en aanhoudende dosis stress gaat ook vaak gepaard met lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen en spijsverteringsstoornissen. Ook je concentratievermogen gaat achteruit en je raakt sneller geïrriteerd. Ontzettend vervelend voor je omgeving, maar nog vervelender voor jou.

Duur 2 uur
lees meer

 1. Hoe krijg ik meer energie op mijn werk?
  Van moe naar meer energie

Nu kun je direct toegang krijgen tot 10 video’s die laten zien hoe je je energie kunt beheren gedurende de hele dag! Het probleem met lage energie is dat het ongelooflijk moeilijk is om iets om te zetten in daden. Als je een zeer laag energielevel hebt, dan is de kans dat je in staat bent om je te committeren aan een nieuw trainingsprogramma, om een nieuw dieet of om een nieuwe levensstijl relatief moeilijk. Motivatie is helaas gerelateerd aan energie, dus als je energie is laag is, is ook je kracht om iets te gaan doen vrijwel nihil. Dit maakt het ook erg moeilijk om te lezen en te onthouden.

Duur 2 uur


 1. Hoe voorkom ik een burn-out?
  Het hebben van stress is niet per definitie ongezond. Stress is een natuurlijk verschijnsel waar iedereen wel eens last van heeft.

Maar als de stress lang aanhoudt en er geen sprake is van ontspanning, kunnen we spreken van ongezonde stress. Ongezonde stress leidt tot overspannenheid of een burn-out als de signalen niet vroegtijdig worden herkend en er niet op tijd wordt ingegrepen.

Burn-out komt vaak voor. Onderzoek van TNO en het CBS wijst uit dat bijna 1 miljoen Nederlanders te maken hebben met burn-out-gerelateerde klachten. Dat is 1 op de 8 werknemers! De cursus burn-out is bedoeld voor mensen die op dit moment kampen met een burn-out maar ook voor diegenen die een burn-out in de toekomst willen voorkomen.

Deze cursus komt met een 50 dagen herstel programma waar psychologen alleen al 500 euro voor rekenen.

Duur 4 uur


 1. Hoe kom ik uitgerust op mijn werk?
  Helaas slaapt niet iedereen even goed. Hierdoor kom je al moe op je werk.
  Slaap is een periode van rust voor ons lichaam en geest. Tijdens de slaap treden er diverse veranderingen op in ons lichaam: onze spieren ontspannen zich, hersengolven vertragen, maar ook onze hartslag en ademhaling vertragen. Al deze fysiologische veranderingen hebben vaak één belangrijk gevolg: je uitgerust voelen. Op deze manier kun je de volgende dag weer met voldoende concentratievermogen aan de slag. Immers kennen we vast allemaal wel het gevoel van ‘niet uitgerust’ ofwel ‘moe’ zijn.

  Duur 1 uur
  lees meer

 2. Omgaan met collega's die sociale beperkingen hebben.
  Mensen met een sociale beperking functioneren in groepsverbanden niet volgens de algemene ‘norm’ en worden dan als ‘anders’ ervaren door de buitenwereld.

We hebben het onder andere over mensen met een persoonlijkheidsstoornis, extreme verlegenheid, of een vorm van autisme.

Deze cursus gaat dieper in op de verschillende vormen van ‘sociale beperkingen’ en bespreekt manieren om hiermee om te gaan op je werk.Duur 3 uur

 1. Hoe om te gaan met perfectionisme?
  Veel te veel mensen proberen iemand te zijn wie ze niet echt zijn. Dag in dag uit doen ze hun best om een ideaal na te streven waar ze eigenlijk niet voor gemaakt zijn. Dit maakt ze ongelukkig, vermoeid en hopeloos. Er ontbreekt altijd wat. Ze voelen zich incompleet, gebrekkig en zwak. Herken jij je in deze omschrijving? Heb jij ook het idee dat je iemand anders moet zijn dan wie je eigenlijk bent? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

In de cursus “Hoe om te gaan met perfectionisme” leer je zinvoller leven en tevreden te zijn met wie je écht bent. Dit klinkt heel gemakkelijk, maar om tevreden te zijn met jezelf, moet je eerst ontdekken wie je nou eigenlijk bent en wat je sterke kanten en ontwikkelingspunten zijn. Stap voor stap zul je daar achter komen in deze cursus. Zo leer je acht denkwijzen te identificeren die ervoor zorgen dat je jezelf naar beneden blijft halen, je ontdekt wat zelfacceptatie is en hoe je het bereikt, je leert grenzen te stellen en je komt erachter hoe je je gebreken kunt omzetten in waardevolle eigenschappen.

Perfectionisme op het werk leidt vaak tot een Burn-out.

Duur 1 uur
lees meer

 1. Hoe om te gaan met je salarisuitgaven?
  Wat hebben geld en werk met elkaar te maken? Best veel. Burn-out en stress op het werken vinden vaak hun oorsprong in geldzorgen. Deze klachten oplossen zonder de bron aan te pakken is half werk. Daarom vind je hier een zeer uitgebreide cursus over omgaan met geld. Met meer dan 1000 tips!

Het is belangrijk om zonder geldzorgen door het leven te gaan. Dat is niet voor iedereen makkelijk.

Toch is er veel mogelijk. Bekijk deze cursus en je zult veel geld besparen!

Duur 1 uur


 1. Gezondheidstips voor huis en bedrijf
  Met verzamelde en opgedane kennis over het onderwerp kunt U een assessment doen of van uw huis of van uw kantoor door middel van een Excel-bestand.

Dit gaat aan de hand van schattingen en metingen.

Door het invullen van een checklist wordt een score gegenereerd, die tegen een gewenste referentie tot adviezen aanspoort.

We pretenderen niets wetenschappelijks (bijvoorbeeld de gekozen weegfactoren zijn arbitrair), we komen met ‘gezond verstand’ adviezen, die anders wellicht niet gezien worden.

Het is uiteraard aan de deelnemer iets met de score en adviezen te doen.

Je kunt een en ander ook zien als een bewustwordingscursus.

De cursus bestaat uit een 2-tal video’s, 2 Excel-bestanden en een E-book.
Duur 1 uur


 1. Hoe krijg ik een weerbare geest?
  Een weerbare geest brengt je ver in je carriere. In een wereld die vrij hard is, heb je bescherming nodig, en door je geest zo in te stellen dat het weerbaar is, kun je jezelf beter staande houden in wat het leven te bieden heeft.

Behandelde onderwerpen:

 • Confronteer en reken voor eens en altijd af met je innerlijke demonen
 • Maak je onbewuste gedrag wakker
 • Herwin de empathie en vriendelijkheid die verloren gaat in jou
 • Wat is het doel van je leven
 • Simpele en toch effectieve manieren om de negatieve energie te elimineren
 • De sleutelelementen voor daadkracht
 • Waarom daar stoppen als grootheid maar een stap verwijderd is
 • Laat niemand achter

Duur 1 uur


 1. De voordelen van een mindful medewerker.
  Met mediteren in de vorm van Mindfulness leer je om in het hier en nu aanwezig te zijn en niet vooruit denken aan wat nog moet gebeuren.

Deze cursus maakt je vertrouwd met de technieken en vormen van mindfulness en leert je om je energiebalans te herstellen en de relatie met jezelf te verbeteren. Mindfulness is nu populairder dan ooit!
Duur 3 uur


 1. Hoe verbeter ik mijn innerlijke kracht.
  Velen van ons worstelen met het niet bereiken van ons volle potentieel (op het werk), het gevoel dat er iets ontbreekt in ons leven. Of we zijn bang om op ons werk te handelen, voelen dat we niet goed genoeg zijn of waardig genoeg zijn om succes te hebben of we vinden dat het te moeilijk is om onze grootste doelen te bereiken. Veel van ons leven niet in het leven waarin we kunnen leven.
  Duur 1 uur
  lees meer

 2. Hoe motiveer ik mezelf?
  Ontdek de verborgen geheimen van motivatie en het bereiken van persoonlijke kracht!

Hier zijn enkele van de krachtige voordelen die je kunt behalen door te leren hoe je een positief denker kunt worden:

 • Je zult je committeren aan succes en stoppen met het maken van excuses.
 • Je zult het soort persoon worden waar iedereen naar opkijkt.
 • Je raakt uiteindelijk verlost van negatief denken en leert stoppen met uitstellen.
 • Je zult de kracht ontdekken om zowel falen als succes te omarmen.
 • Je zult in jezelf geloven en dat je hebt wat nodig is om te slagen in het leven.
 • Je zult je doel nooit uit het oog verliezen, hoe ver weg het nu ook lijkt.
 • Je zult enorme actie ondernemen en je nooit een dag laten voorbijgaan als je niet naar je dromen toe werkt.
 • Je leert hoe je van alle obstakels kansen kunt maken.
 • Je zult een expert worden in het testen van je grenzen en het verleggen van je grenzen.
 • Je zult de succesvolle persoon zijn waarvan je altijd al hebt gedroomd om te worden!

  Duur 1 uur
  lees meer

 1. Hoe voorkom ik uitstelgedrag?
  Uitstelgedrag is iets waar we allemaal op een of ander moment mee te maken hebben. We merken dat er een project op het werk  is waar we niet mee willen beginnen, of dat we misschien het gevoel hebben dat we de tijd hebben om het later te doen. Natuurlijk haalt de tijd ons vroeger of later in, en moeten we ineens alle zeilen bijzetten om alles voor elkaar te krijgen.

Dit is tijdelijk voor de meeste mensen, iets wat ze af en toe doen en het is geen gewoonte. Aan de andere kant zullen mensen met structureel uitstelgedrag deze kwesties vaak tegenkomen telkens als ze iets te doen hebben.

Deze cursus zal enige tijd kosten om te kijken naar de video’s. Wat precies een uitsteller is en te zoeken naar enkele van de belangrijkste aanwijzingen  als het gaat om te bepalen of jij of iemand in je omgeving als een uitsteller wordt beschouwd.

De cursus zal enkele dingen bespreken, zoals het vermijden van lastige taken, het maken van excuses of gewoon opgeven, omdat we vinden dat we de uitdaging niet aankunnen. Dit zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat de “uitsteller” zijn of haar werk voor zich uitschuift, in plaats van te proberen om het af te werken.

Duur 1 uur


 1. Time Management
  Met deze cursus zul je het geheim leren van tijdmanagement, je productiviteit verdubbelen en meer dingen gedaan krijgen.

Ook zal je het volgende leren:

 • 4 simpele dingen die je elke dag kan doen om productiever te zijn
 • Een cruciale vraag om aan jezelf te vragen om erachter te komen wat je echt wilt in het leven
 • Leef je samen met een “tijd-seriemoordenaar”? (Als je al deze vragen met ja beantwoordt, dan is dit zo!)
 • 3 effectieve doelstellingstrategieën die je helpen om productiever te worden
 • Verslaafd aan social media? Zo kom je van je verslaving af …
 • Hoe ga je om met collega’s die je van je tijd beroven zonder ze te beledigen?
 • Helpt multitasken om meer dingen gedaan te krijgen? (Hint: het is een mythe!)
 • Een snelle leestechniek om je sneller te laten lezen en tijd te besparen!
 • Hoe je duidelijk, concreet en impactvolle woorden gebruikt om de kunst van het overtuigen onder de knie te krijgen
 • Tips voor het spreken in het openbaar om mensen te beïnvloeden en je als een autoriteitsfiguur te zien
 • Het vermijden van het spenderen van tijd met deze 3 typen mensen als je productiever wilt zijn
 • Hoe om te gaan met je privétijd met deze 9 simpele, maar krachtige tips
 • 14 makkelijke, kleine trucs voor tijdmanagement-meesterschap
 • De succesvolle CEO-truc om ervoor te zorgen dat mensen sneller dingen gedaan krijgen
 • 6 tijdmanagement-apps die je helpen om je productiviteit te verhogen

  Duur 2 uur


 1. Hoe kan ik een persoonlijke transformatie tot stand brengen?
  In deze cursus zul je ontdekken dat je echt een onbenut potentieel hebt dat gewoon wacht om te worden losgelaten.
 • Niet alleen dat, maar je zult precies de krachtige technieken ontdekken die je kunt gebruiken om je potentieel te laten ontwaken. Deze training bevat maar liefst 10 handleidingen in één. Je leert onder andere:
 • Hoe slimmer te worden
 • Hoe je angst kunt overwinnen
 • Hoe je krijgt wat je wilt in je relaties
 • Hoe je je doel kunt vinden en de betekenis in je leven kunt ontdekken
 • Hoe uitstelgedrag te voorkomen en een niet te stoppen discipline te krijgen
 • Hoe meer inspirerend en charismatisch te worden
 • Hoe nieuwe gewoonten aan te nemen en slechte gewoonten af te leren
 • Hoe je je hersenen kunt begrijpen en er beter gebruik van kunt maken
 • Hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren en meer energie en vitaliteit kunt krijgen met eenvoudige veranderingen

  Duur 1 uur

Hiernaast krijg je drie trainingen als verrassing!

Gratis Bol cadeaubon bij iedere bestelling van online trainingen.

Zie voor een overzicht van al onze trainingen: 

https://www.springest.nl/interplein/kies-1-cursus-met-keuze-uit-200-trainingen

https://www.springest.nl/interplein/kies-6-cursussen-met-keuze-uit-200-trainingen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)