Training functioneringsgesprekken voeren

Tijdsduur
Trainers
HanPeter Dekkers
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van IPV Training & Advies
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 IPV Training & Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 112 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8
Gemiddeld cijfer voor Training functioneringsgesprekken voeren
Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
jelke attema
Chef bedrijfsbureau, technisch commercieel manager werkvoorbereider/tekenaar bij PGI grootkeuken industrie
8
Training functioneringsgesprekken voeren

"IPV heeft samen met stichting OOM (kleinmetaal), mij goed in het zadel geholpen als voorbereiding voor de functionering gesprekken.
De Theorie, tools en ontzettend sterke inlevingsvermogen van Peter hebben hier een grote bijdrage ingeleverd. Mijn eerste gesprekken hebben inmiddels plaats gevonden. Ik was voorbereid. Top" - 19-10-2015 13:01

"IPV heeft samen met stichting OOM (kleinmetaal), mij goed in het zadel geholpen als voorbereiding voor de functionering gesprekken. De Theo… alles lezen - 19-10-2015 13:01

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
9 apr. 2021
Toon rooster
event 9 april 2021, 09:30-16:30, Amsterdam, FBV21-1 dag 1
placeRotterdam
9 apr. 2021
Toon rooster
event 9 april 2021, 09:30-16:30, Rotterdam, FBV21-2 dag 1
place's Hertogenbosch
16 apr. 2021
Toon rooster
event 16 april 2021, 09:30-16:30, 's Hertogenbosch, FBV21-3 dag 1
placeAmsterdam
27 okt. 2021
Toon rooster
event 27 oktober 2021, 09:30-16:30, Amsterdam, FBV21-4 dag 1
placeRotterdam
27 okt. 2021
Toon rooster
event 27 oktober 2021, 09:30-16:30, Rotterdam, FBV21-5 dag 1
place's Hertogenbosch
3 nov. 2021
Toon rooster
event 3 november 2021, 09:30-16:30, 's Hertogenbosch, FBV21-6 dag 1

Beschrijving

IPV geeft een startgarantie.

IPV Training & Advies is een gespecialiseerd bureau in het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden voor mensen in technische branches. In onze aanpak combineren we bijeenkomsten met digitaal leren en coachen. We sturen op direct leerresultaat en op blijvende ontwikkeling op eigen kracht. Ook voor de langere termijn.

Leer het functioneren van medewerkers doelgericht te bespreken in de training functioneringsgesprekken voeren ✓ Startgarantie ✓ Praktische cursus ✓ 1 dag

Leer het functioneren van medewerkers doelgericht te bespreken in de training functioneringsgesprekken voeren ✓ Startgarantie ✓ Praktische cursus ✓ 1 dag

Het functioneringsgesprek is het moment om te bespreken wat een medewerker kan en wil. Je bespreekt het huidige functioneren, waar een medewerker verandering kan maken en wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn. De juiste toon en aanpak is hierbij van groot belang. Hoe je het functioneringsgesprek motiverend en doelgericht kunt voorbereiden en voeren staat in de eendaagse training funct…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

IPV geeft een startgarantie.

IPV Training & Advies is een gespecialiseerd bureau in het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden voor mensen in technische branches. In onze aanpak combineren we bijeenkomsten met digitaal leren en coachen. We sturen op direct leerresultaat en op blijvende ontwikkeling op eigen kracht. Ook voor de langere termijn.

Leer het functioneren van medewerkers doelgericht te bespreken in de training functioneringsgesprekken voeren ✓ Startgarantie ✓ Praktische cursus ✓ 1 dag

Leer het functioneren van medewerkers doelgericht te bespreken in de training functioneringsgesprekken voeren ✓ Startgarantie ✓ Praktische cursus ✓ 1 dag

Het functioneringsgesprek is het moment om te bespreken wat een medewerker kan en wil. Je bespreekt het huidige functioneren, waar een medewerker verandering kan maken en wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn. De juiste toon en aanpak is hierbij van groot belang. Hoe je het functioneringsgesprek motiverend en doelgericht kunt voorbereiden en voeren staat in de eendaagse training functioneringsgesprekken voeren centraal. Resultaten Na de training functioneringsgesprekken voeren: Heb je inzicht in het huidige belang van functioneringsgesprekken Ken je de structuur van een functioneringsgesprek Kun je een duidelijk en motiverend functioneringsgesprek voeren Ken je het belang van een zorgvuldige voorbereiding op functioneringsgespreken Weet je hoe de medewerker te betrekken bij de voorbereiding Kun je de dialoog met de medewerker aangaan in het gesprek Kun je feedback geven op de prestaties en ontwikkeling van de medewerker Kun je feedback ontvangen van de medewerker Kun je tot concrete en motiverende prestatie- en ontwikkelafspraken komen Voor wie Je bent leidinggevende of medewerker belast met P&O aangelegenheden. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van functioneringsgesprekken en maakt afspraken met medewerkers over prestatie- en talentontwikkeling. Je wilt meer dialoog in gesprekken met de medewerkers en ook lastige onderwerpen bespreekbaar kunnen maken. Het niveau van deze training is MBO+/HBO, maar er is geen specifiek aanvangsniveau vereist. Over de training functioneringsgesprekken voeren In de praktische eendaagse cursus functioneringsgesprekken leer je met name hoe je van het functioneringsgesprek een wederzijds ontwikkelgesprek kunt maken. Een dialoog. Je medewerkers presteren beter als er structureel aandacht is voor ambities, inzetbaarheid, betrokkenheid en prestaties. Door middel van praktijkgerichte oefeningen werk je samen met de trainer aan je persoonlijke ontwikkeling.

Na deze training Functioneringsgesprekken voeren: Heb je inzicht in het huidige belang van de HR-gesprekscyclus Heb je een persoonlijke opvatting over de betekenis van het functioneringsgesprek voor jezelf en voor de medewerker Ken je het belang van een zorgvuldige voorbereiding op de gesprekken Weet je hoe de medewerker te betrekken bij de voorbereiding Kun je, op gestructureerde wijze, een duidelijk en motiverend functioneringsgesprek voeren Kun je de dialoog met de medewerker aangaan in het gesprek Kun je feedback geven op de prestaties en ontwikkeling van de medewerker en deze ook ontvangen van de medewerker Kun je tot concrete en motiverende prestatie- en ontwikkelafspraken komen met medewerkers Competenties Je versterkt de volgende competenties: Inlevingsvermogen Gespreksvaardigheid Confronteren Certificaat Je ontvangt het IPV-certificaat wanneer je de gehele training volgt.

Voorbereiden doe je zo Communicatieve vaardigheden: duidelijk zijn, verwachtingen bespreekbaar maken en stimuleren van de dialoog Motiveren, inspireren en confronteren tijdens de gesprekken Omgaan met lastige situaties tijdens deze gesprekken Concrete prestatie- en ontwikkelafspraken maken, die de medewerker kan en wil nakomen Competenties Je versterkt de volgende competenties: Inlevingsvermogen Gespreksvaardigheid Confronteren Certificaat Je ontvangt het IPV-certificaat wanneer je de gehele training volgt.

De training start met het formuleren van je leerdoelen in de IPV digitale Ieeromgeving. Daarna heb je telefonisch contact met de trainer over jouw persoonlijke leervragen en wat je vooral wilt bereiken. In de training werk je gericht aan het verbeteren van je gespreksvaardigheden en het maken van afspraken. Dat doen we met afwisselende praktijkgerichte oefeningen, rollenspellen en persoonlijke feedback op je werkwijze en gedrag. Gedurende de training is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ontvang je tips om met leren aan de gang te blijven. Houd rekening met ongeveer 2 uur zelfstudie per week gedurende de doorlooptijd van de training.

8
Gemiddeld cijfer voor Training functioneringsgesprekken voeren
Gebaseerd op 1 ervaring
starstarstarstarstar_border
jelke attema
Chef bedrijfsbureau, technisch commercieel manager werkvoorbereider/tekenaar bij PGI grootkeuken industrie
8
Training functioneringsgesprekken voeren

"IPV heeft samen met stichting OOM (kleinmetaal), mij goed in het zadel geholpen als voorbereiding voor de functionering gesprekken.
De Theorie, tools en ontzettend sterke inlevingsvermogen van Peter hebben hier een grote bijdrage ingeleverd. Mijn eerste gesprekken hebben inmiddels plaats gevonden. Ik was voorbereid. Top" - 19-10-2015 13:01

"IPV heeft samen met stichting OOM (kleinmetaal), mij goed in het zadel geholpen als voorbereiding voor de functionering gesprekken. De Theo… alles lezen - 19-10-2015 13:01

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)