ISO 9001 implementatietool

Type product
Logo van KAM Consultants B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 KAM Consultants B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

ISO 9001 implementeren? Zelf aan de slag met ISO Held als hulpmiddel en leidraad voor het opzetten van het managementsysteem.

Wat is ISO Held?
ISO Held is een implementatietool die je stap voor stap mee neemt door alle norm elementen van de ISO 9001 en er automatisch voor zorgt dat alle onderdelen en verplichte documenten doorlopen worden. Het systeem is zo ingericht dat alle norm paragrafen volledig uitgewerkt worden en het ISO 9001 certificaat binnen handbereik is. Daarnaast vinden wij van KAM Consultants het belangrijk om ervoor te zorgen dat het kwaliteitsmanagementsysteem een toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf. Daarom bieden we naast het systeem de mogelijkheid tot zowel begeleid…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ISO 9001, Kwaliteitsmanagement, ISO/ IEC 20000, Lean en HACCP.

ISO 9001 implementeren? Zelf aan de slag met ISO Held als hulpmiddel en leidraad voor het opzetten van het managementsysteem.

Wat is ISO Held?
ISO Held is een implementatietool die je stap voor stap mee neemt door alle norm elementen van de ISO 9001 en er automatisch voor zorgt dat alle onderdelen en verplichte documenten doorlopen worden. Het systeem is zo ingericht dat alle norm paragrafen volledig uitgewerkt worden en het ISO 9001 certificaat binnen handbereik is. Daarnaast vinden wij van KAM Consultants het belangrijk om ervoor te zorgen dat het kwaliteitsmanagementsysteem een toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf. Daarom bieden we naast het systeem de mogelijkheid tot zowel begeleiding van afstand als het uitvoeren van interne audits. ISO Held is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Wat zegt de norm?
  Hierin wordt de theorie van de norm inzichtelijk gemaakt op een begrijpelijke        manier.
 • Wat wordt hiermee bedoeld?
  Om de theorie een heldere invulling te geven gaan we hier dieper in op wat een    hoofdstuk van de norm precies bedoeld zodat we je alvast voorbereiden op hoe je dit kunt implementeren in je organisatie.
 • Wat moet je doen?
  Om ervoor te zorgen dat je efficiënt aan de slag kunt met invulling geven aan het kwaliteitsmanagementsysteem aan de hand van de eisen van ISO 9001 geven wij je toegang tot onze intern ontwikkelde formats en geven wij aan wat je moet doen om hier aan te voldoen. Om ervoor te zorgen dat de formats optimaal gebruikt kunnen worden staan hier branche specifieke voorbeelden in.
 • Hoe kijkt de auditor ernaar?
  Al onze consultants zijn ervaren Lead Auditors en hebben een goed beeld van hoe de auditor kijkt naar de invulling van de norm. Dit kun je gebruiken als laatste check of de invulling die je hebt gegeven aan het hoofdstuk klopt.

Waarom ISO Held?

 • Wij hebben ISO held zo ingericht dat het jullie zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Op deze manier kunnen jullie aan de slag om in jullie organisatie een managementsysteem op te zetten die structuur en duidelijkheid biedt en ook nog eens voldoet aan de ISO 9001 eisen.
 • ISO Held biedt voldoende informatie voor het implementeren van het systeem en hierdoor is ook het volgen van een training niet langer noodzakelijk.
 • De kosten van ISO Held zijn goedkoper dan een coaching traject en geeft alsnog de juiste hoeveelheid informatie die nodig is om ISO 9001 goed te begrijpen. Daarnaast hebben de verschillende pakketten de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze ervaren consultants waardoor je bijvoorbeeld ook je documenten kunt laten controleren op conformiteit.
 • ISO Held fungeert als naslagwerk om te controleren of je als organisatie voldoet aan de eisen die de norm stelt. Gedurende het traject kun je altijd terug bladeren naar hoofdstukken die je al hebt afgerond om je geheugen op te frissen.

Wat kost ISO Held?
Wij werken met vaste tarieven voor de verschillende pakketten die wij aanbieden. Om ISO 9001 volledig te implementeren moet je ervan uit gaan dat je als bedrijf hier minimaal 3 maanden voor nodig hebt om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de norm de juiste hoeveelheid aandacht krijgen.

Basic
Bij dit pakket krijgen jullie een account waarmee jullie toegang krijgen tot het systeem en dit onbeperkt kan raadplegen en doorlopen.
Kosten: €250,- excl. BTW per maand

Light
Toegang tot het systeem plus per maand twee uur ondersteuning van afstand via Skype, telefonisch of per mail voor het stellen van vragen of feedback op opgestelde documentatie.
Kosten: €400,- excl. BTW per maand

Advanced
Toegang tot het systeem, twee uur ondersteuning per maand en ook nog een interne audit die één van onze ervaren consultants bij jullie op locatie uit zal voeren inclusief rapportage. Dit ter controle van het managementsysteem wat jullie opgezet hebben en als verplicht onderdeel van de norm.
Kosten: €550,- excl. BTW per maand

Voor alle pakketten geldt een minimale afname van drie maanden, gebaseerd op de minimale tijd die nodig is om het managementsysteem te implementeren.

KAM Consultants is specialist in certificatiebegeleiding en trainingen. Onze specialisten brengen graag kennis over op het gebied van management, normen en interne en externe audits. Daarbij ligt de focus op een praktische insteek waarbij de informatie en kennis die wordt overgebracht direct kan worden ingezet. Door middel van praktisch ingerichte cursussen brengen de specialisten van KAM Consultants hun kennis over op cursisten.

Vanaf onze locaties in Roermond en Woerden worden er het hele jaar interessante cursussen en workshops georganiseerd. Ook is het mogelijk om al onze cursussen in een In-Company variant te volgen. Al interessant vanaf 3 cursisten!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze Coaching. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: ISO 9001.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)