Het Voeren van Online Beoordelingsgesprekken

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL
31 mei. 2021 tot 14 jun. 2021
Toon rooster
event 31 mei 2021, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 14 juni 2021, 09:00-13:00, VIRTUAL, Lesdag 2

Beschrijving

Op zoek naar een training die een specifiek onderdeel van het leidinggeven behandelt? Deze online training helpt jou bij het voeren van beoordelingsgesprekken. Een gelijkwaardig gesprek met de focus op doelen: persoonlijke- en organisatiedoelen. Tijdens deze virtual classroom verwerf je praktische vaardigheden omtrent het voeren van een beoordelingsgesprek. Zo’n beoordelingsgesprek kan voor sommige medewerkers best spannend zijn, daarom is het van groot belang dat jij als manager het goed aanpakt. Een beoordelingsgesprek kan er namelijk ook voor zorgen dat het presteren van een werknemer vooruit gaat. Het is een kans die één keer per jaar voorbij komt voor het geven van constructieve feedbac…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Op zoek naar een training die een specifiek onderdeel van het leidinggeven behandelt? Deze online training helpt jou bij het voeren van beoordelingsgesprekken. Een gelijkwaardig gesprek met de focus op doelen: persoonlijke- en organisatiedoelen. Tijdens deze virtual classroom verwerf je praktische vaardigheden omtrent het voeren van een beoordelingsgesprek. Zo’n beoordelingsgesprek kan voor sommige medewerkers best spannend zijn, daarom is het van groot belang dat jij als manager het goed aanpakt. Een beoordelingsgesprek kan er namelijk ook voor zorgen dat het presteren van een werknemer vooruit gaat. Het is een kans die één keer per jaar voorbij komt voor het geven van constructieve feedback. Daarom is het cruciaal dat jij dit als aandrager op de juiste manier aangrijpt. De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld: GespreksstructurenImpact en belevingMotivatietheorie (MBE vs MBO)Voorbereiding, uitvoering en nazorgValkuilen bij het beoordelenMotiverend en resultaatgericht leidinggevenVeel gemaakte fouten

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)