Virtual Classroom Succesvol Onderhandelen

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 18 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL
28 mei. 2021 tot 11 jun. 2021
Toon rooster
event 28 mei 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 2
event 4 juni 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 3
event 11 juni 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 4
event 18 juni 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 1
computer Online: VIRTUAL
3 sep. 2021 tot 15 okt. 2021
Toon rooster
event 3 september 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 17 september 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 2
event 1 oktober 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 3
event 15 oktober 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 4

Beschrijving

Onderhandelen, we doen het bewust en onbewust meerdere keren per dag. Online onderhandelen vraagt echter andere vaardigheden dan in een fysieke situatie. Hoe zorg je ervoor dat jij een sterke (online) onderhandelingspositie hebt? In deze training leer je daar alles over. Online onderhandelen - via meeting platforms, zoals Zoom, Skype en Microsoft Teams - is voor veel mensen een onbekende vaardigheid. Deze training zorgt ervoor dat jij ook online hét beste weet te halen uit iedere situatie. Over online onderhandelen Onderhandelen kent zeven wetten. Gedurende deze training leer je deze wetten kennen en toepassen om het resultaat van jouw online onderhandelingen te verbeteren. Er zijn verschill…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Onderhandelen, we doen het bewust en onbewust meerdere keren per dag. Online onderhandelen vraagt echter andere vaardigheden dan in een fysieke situatie. Hoe zorg je ervoor dat jij een sterke (online) onderhandelingspositie hebt? In deze training leer je daar alles over. Online onderhandelen - via meeting platforms, zoals Zoom, Skype en Microsoft Teams - is voor veel mensen een onbekende vaardigheid. Deze training zorgt ervoor dat jij ook online hét beste weet te halen uit iedere situatie. Over online onderhandelen Onderhandelen kent zeven wetten. Gedurende deze training leer je deze wetten kennen en toepassen om het resultaat van jouw online onderhandelingen te verbeteren. Er zijn verschillende typen onderhandelaars en elk type vraagt om een andere reactie. Je leert dus inschatten wie je voor je hebt (en daarop inspelen). Daarnaast kent elke onderhandeling verschillende fases. Zo hebben bijvoorbeeld een eerste kennismaking, goede afsluiting en afronding een grote invloed ondanks dat deze vaak over het hoofd worden gezien. Tijdens de training wordt ingezoomd op de verschillende fases.

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)