Virtual Classroom Sales without a Handshake

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Kenneth Smit Direct
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Kenneth Smit Direct heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL
21 jan. 2021 tot 4 feb. 2021
Toon rooster
event 21 januari 2021, 13:30-15:30, VIRTUAL, Lesdag 1
event 28 januari 2021, 13:30-15:30, VIRTUAL, Lesdag 2
event 4 februari 2021, 13:30-15:30, VIRTUAL, Lesdag 3
computer Online: VIRTUAL
31 mei. 2021 tot 14 jun. 2021
Toon rooster
event 31 mei 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 1
event 7 juni 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 2
event 14 juni 2021, 10:00-12:00, VIRTUAL, Lesdag 3

Beschrijving

Sommige dingen heb je niet in de hand, zoals het Corona-virus. En daardoor kan het zomaar gebeuren dat je een tijdje je klanten niet kunt bezoeken. Wat betekent dat je voornamelijk online klantcontact moet hebben. Maar gelukkig voor ons, ook online kun je werken aan het verstevigen van de relatie. In deze training leer je niet alleen online verkoopgesprekken voeren met bestaande klanten maar ook om online kennismakingsgesprekken met prospects te voeren. Hoe ga je om met een situatie waarin (nieuwe) trajecten uitgesteld geworden? Wat kun je nu doen om commitment voor de toekomst te creëren? Wat levert deze training jou op? De uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben, vragen om a…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Aanpassingsvermogen, Sales Training, Verkoopmethoden, Verkoopgesprek en Verkoopvaardigheden.

Sommige dingen heb je niet in de hand, zoals het Corona-virus. En daardoor kan het zomaar gebeuren dat je een tijdje je klanten niet kunt bezoeken. Wat betekent dat je voornamelijk online klantcontact moet hebben. Maar gelukkig voor ons, ook online kun je werken aan het verstevigen van de relatie. In deze training leer je niet alleen online verkoopgesprekken voeren met bestaande klanten maar ook om online kennismakingsgesprekken met prospects te voeren. Hoe ga je om met een situatie waarin (nieuwe) trajecten uitgesteld geworden? Wat kun je nu doen om commitment voor de toekomst te creëren? Wat levert deze training jou op? De uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben, vragen om aanpassingsvermogen en een andere aanpak. Tijdens deze online en praktijkgerichte Training Sales without a Handshake leer je stapsgewijs om een succesvol en gestructureerd verkoop- (en relatiebehoud)gesprek online te voeren.

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)