Masterclass coachend leiderschap

Type product
Startdatum en plaats
Logo van KIKI Training & Coaching

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeBunschoten-Spakenburg
4 okt. 2021 tot 25 apr. 2022

Beschrijving

Om een leerrijke werkomgeving te creëren is het belangrijk om aandacht te hebben voor de loopbaan van je personeel. Welke wensen, ambities en mogelijkheden hebben je medewerkers?

Coachend leiderschap wil zeggen dat je het vertrouwen in de medewerkers hebt dat ze zelf de verantwoordelijkheid pakken en op zoek gaan naar hun eigen oplossingen. Dit is iets wat niet vanzelfsprekend gebeurd in organisaties. Hoe mooi zou het zijn als het voor medewerkers vanzelfsprekend is geworden om na te denken over hun ontwikkeling en dat medewerkers het normaal gaan vinden dat er aandacht is voor hun eigen leerproces. Juist door coachend leidinggeven help je de medewerkers te leren, te groeien en hun verantwoo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coachend Leidinggeven, Leiderschap, Leidinggeven, Co-actief coachen en Feedback geven.

Om een leerrijke werkomgeving te creëren is het belangrijk om aandacht te hebben voor de loopbaan van je personeel. Welke wensen, ambities en mogelijkheden hebben je medewerkers?

Coachend leiderschap wil zeggen dat je het vertrouwen in de medewerkers hebt dat ze zelf de verantwoordelijkheid pakken en op zoek gaan naar hun eigen oplossingen. Dit is iets wat niet vanzelfsprekend gebeurd in organisaties. Hoe mooi zou het zijn als het voor medewerkers vanzelfsprekend is geworden om na te denken over hun ontwikkeling en dat medewerkers het normaal gaan vinden dat er aandacht is voor hun eigen leerproces. Juist door coachend leidinggeven help je de medewerkers te leren, te groeien en hun verantwoordelijkheid te nemen.

Tijdens deze masterclass leer je om het beste uit medewerkers naar boven te halen. Je creëert een omgeving waarin medewerkers vanuit intrinsieke motivatie hun werkzaamheden uitvoeren en zichzelf verder willen ontwikkelen. Er is aandacht voor het leven lang leren van medewerkers en er zal in de organisatie een leercultuur kunnen worden gestimuleerd waarin het up-to-date houden van vakkennis en vaardigheden vanzelfsprekend is. Je ontwikkelt de vaardigheid om een goed ontwikkelgesprek te voeren.

Meer informatie is te vinden in onze flyer of op onze website.

Totaal 39 uur, doorlooptijd 2 tot 4 maanden

* 8 bijeenkomsten 7 uur
* Intervisie en de mogelijkheid voor groepsdiscussies via community in KIKI kennisinstituut online
* 17,5 uur online leeromgeving met portfolio opdrachten en theoretische verdieping, documentaires
* 5 opnames maken van samenwerking opdrachten 'De toekomst in beeld' van 12 minuten

* Module 1: Coachend leidinggeven in beeld
* Module 2: De strategie van ons denken
* Module 3: Woorden en hun betekenis
* Module 4: Conflict en congruentie
* Module 5: Systeem van periodieke ontwikkelgesprekken
* Module 6: Oplossingsgericht denken
* Module 7: Zelfsturende teams
* Module 8: Borgen van leven lang leren in de organisatie

Deze masterclasses zijn bedoeld voor alle (pedagogisch) coaches, leidinggevende en managers die in staat willen zijn om een optimale werkomgeving te creëren. Waarin medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich verder ontwikkelen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)