Lean Six Sigma Coaching

Lean Six Sigma Coaching

Adres:

Torckstraat 42
6721 VXBennekom

Beschrijving

In veel organisaties is de prestatiegerichtheid van medewerkers en/of teams een belangrijk vraagstuk. Men werkt met targets en prestatie-indicatoren. Dat betekent niet automatisch dat er iets verandert. Men moet er zich ook naar gaan gedragen. Een organisatie-brede verandering gebaseerd op de universeel inzetbare Lean Six Sigma methodieken zorgt voor de gewenste aanpassing met blijvend resultaat. …

Lees de volledige beschrijving

In veel organisaties is de prestatiegerichtheid van medewerkers en/of teams een belangrijk vraagstuk. Men werkt met targets en prestatie-indicatoren. Dat betekent niet automatisch dat er iets verandert. Men moet er zich ook naar gaan gedragen. Een organisatie-brede verandering gebaseerd op de universeel inzetbare Lean Six Sigma methodieken zorgt voor de gewenste aanpassing met blijvend resultaat. Met het inzetten van Lean Six Sigma trainingen wordt de effectiviteit van een groep of individu verbeterd en wordt een proces van continue verbetering in gang gezet.

Ervaring met Lean Six Sigma Coaching?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Lean Six Sigma Coaching? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Trainers

Extra kenmerken