Examen PE Consumptief Krediet

Tijdsduur

Examen PE Consumptief Krediet

Lindenhaeghe
Logo van Lindenhaeghe
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Lindenhaeghe heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 553 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Financieel.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het PE-examen Consumptief Krediet bestaat uit 22 examenvragen over Wft Basis en Wft Consumptief Krediet. Het examen is bedoeld om jouw opgedane kennis over de theorie te toetsen. In de opleiding en in de oefenexamens behandelen we deze theorie uitvoerig, zodat je goed voorbereid bent op het examen.  Bij Lindenhaeghe werken we samen met meer dan 55 professionele toetscentra verspreid over verschillende locaties door heel Nederland. Hier kun je jouw PE-examen Consumptief Krediet afleggen. Je kunt het examen inplannen van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als in de avond. Zo kun je het examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt op het moment dat het voor jou het beste uitkomt. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het PE-examen Consumptief Krediet bestaat uit 22 examenvragen over Wft Basis en Wft Consumptief Krediet. Het examen is bedoeld om jouw opgedane kennis over de theorie te toetsen. In de opleiding en in de oefenexamens behandelen we deze theorie uitvoerig, zodat je goed voorbereid bent op het examen.  Bij Lindenhaeghe werken we samen met meer dan 55 professionele toetscentra verspreid over verschillende locaties door heel Nederland. Hier kun je jouw PE-examen Consumptief Krediet afleggen. Je kunt het examen inplannen van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als in de avond. Zo kun je het examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt op het moment dat het voor jou het beste uitkomt.  Binnen 48 uur nadat je het examen hebt afgelegd, ontvang je jouw resultaat van DUO. Als je bent geslaagd, ontvang je jouw PE-certificaat. Met dit certificaat behoud je jouw adviesbevoegdheid en het kan een waardevolle toevoeging zijn voor de verdere ontwikkeling van jouw carrière. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)