Examen PE Hypothecair Krediet

Tijdsduur

Examen PE Hypothecair Krediet

Lindenhaeghe
Logo van Lindenhaeghe
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Lindenhaeghe heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 553 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Financieel.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het PE-examen Hypothecair Krediet bestaat uit 23 examenvragen over Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Hypothecair Krediet. Het examen test al jouw verworven kennis over de theoretische aspecten. Deze theorie wordt ook behandeld tijdens de opleiding en in de oefenexamens, zodat je goed voorbereid het examen kunt afleggen.  Bij Lindenhaeghe hebben we een samenwerking met meer dan 55 professionele toetscentra. Hier kun je terecht om jouw PE-examen Hypothecair Krediet af te leggen. De toetscentra bevinden zich op verschillende locaties in heel Nederland. Je kunt het examen inplannen van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als 's avonds. Zo kun je het examen op een locatie in de buurt afleggen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het PE-examen Hypothecair Krediet bestaat uit 23 examenvragen over Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Hypothecair Krediet. Het examen test al jouw verworven kennis over de theoretische aspecten. Deze theorie wordt ook behandeld tijdens de opleiding en in de oefenexamens, zodat je goed voorbereid het examen kunt afleggen.  Bij Lindenhaeghe hebben we een samenwerking met meer dan 55 professionele toetscentra. Hier kun je terecht om jouw PE-examen Hypothecair Krediet af te leggen. De toetscentra bevinden zich op verschillende locaties in heel Nederland. Je kunt het examen inplannen van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als 's avonds. Zo kun je het examen op een locatie in de buurt afleggen op het moment dat het jou het beste uitkomt.  Binnen 48 uur nadat je het examen hebt afgelegd, ontvang je het resultaat van DUO. Ben je geslaagd? Dan ontvang je het PE-certificaat Hypothecair Krediet. Hiermee behoud je jouw bevoegdheid om advies te geven over hypothecair krediet. Daarnaast vormt dit certificaat een waardevolle aanvulling op je verdere carrière. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)